Cum se prepara bezelele

Please select a featured image for your post

Pentru bezele avem nevoie doar de doua ingrediente: oua si zahar. Plus un strop de ulei sa ungem tava, in caz ca n-o acoperim cu hartie pergament. Iata, asadar, cum se fac bezelele. La 3 albusuri de ou avem nevoie de 100 de grame de zahar. Separam albusurile de galbenusuri, cele din urma punandu-le deoparte pentru cand vom avea de dres o ciorba, de exemplu. Punem albusurile intr-un castron curat si uscat, impreuna cu o treime din cantitatea de zahar, si le batem cu telul pana cand obtinem o spuma tare, care nu cade din castron daca il intoarcem cu susul in jos. Adaugam tot zaharul, amestecand usor. Punem compozitia in tava, cu o lingurita sau un cornet, gramajoare cu diametrul de circa 5 centimetri. Lasam la cuptor cel putin o jumatate de ora.

Citeste si:  Cele trei linii de baza in chiromantie: a vietii, a inimii si a capului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.