Jocuri erotice: ce roluri poti interpreta in pat

Odata ce v-ati decis sa incercati jocul de roluri in pat, va trebui sa plonjati de-a dreptul in scenariu si sa renuntati la vechile obiceiuri „inocente”. Sunt cateva scenarii clasice pe care le puteti adopta dar in esenta, voi doi va imaginati scenele de dragoste. Nu uitati ca jocurile erotice sunt pentru a va distra si a experimenta senzatii noi in dormitor.

Profesor/Student
Acesta e poate cel mai comun scenariu pe care si-l insusesc cuplurile. De obicei, femeia joaca rolul profesoarei iar barbatul pe cel de student. Lasati imaginatia sa curga si antrenati-va in dialoguri provocatoare. De exemplu, studentul vrea sa I se acorde o nota mai mare si apeleaza la rugaminti neobrazate. Studentul mai poate fi pus in postura de „preferatul profesoarei” facandu-I avansuri nebunatice. In materie de costumatie, fusta mini si o camasa alba descheiata la nasturi e tinuta care va obtine rezultatul dorit.

Citeste si:  Leucocitele bazofile

Stapan / Sclav
Acest scenariu e perfect daca unul dintre parteneri isi doreste sa nu se gandeasca prea mult la cum o sa se comporte in timpul scenelor de sex , fiindca stapanul e cel care face legea in pat. E un joc erotic destul de stimulant pentru ambii parteneri. In ceea ce priveste costumatia, se alege in functie de cine va juca stapanul si cine va fi sclavul. Ar trebui sa luati in considerare si unele elemente de recuzita precum o esarfa, catuse sau obiecte cu care sa va legati partenerul. Important e sa cadeti de comun acord in ceea ce priveste scenariul adoptat.

Citeste si:  Vitaminele din pere

Doctor/Pacient
Acest joc de roluri e foarte popular si distractiv pentru cupluri. Ai nevoie de un control? Partenerul tau s-ar putea sa considere ca trebuie sa primesti o „examinare” minutioasa. Vei fi un pacient docil sau vei incerca sa opui rezistenta? Relatia doctor/pacient poate fi jucata in multe moduri, esential e sa va dedicati cu totul scenariului.

Citeste si:  Dializa

Casnica/Instalatorul
S-a stricat chiuveta si ai nevoie de un instalator? Nicio problema, un muncitor sexy care se „pricepe” la toate iti va rezolva problemele instant. Tu poti juca rolul sotiei plictisite si ignorate de sot, iar el poate fi ori instalatorul, ori postasul, ori tipul de la cablu sau chiar baiatul care livreaza pizza. Ideea e ca un strain te va gasi singura acasa, o scena din care vor sari scantei, nu-I asa?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.