Astrologii indieni il vad presedinte pe Obama, dar cred ca acesta va fi în pericol de moarte in 2010

Astrologii indieni prevăd o victorie detaşată a lui Barack Obama la alegerile prezidenţiale americane, dar unul dintre ei avertizează că viaţa lui se va afla în pericol în 2010, relatează AFP.

„Obama este sută la sută un leu, iar leii sunt lideri înnăscuÅ£i ÅŸi dotaÅ£i cu un farmec excepÅ£ional”, comenteată un celebru astrolog de la Bombay, Bejan Daruwalla. „John McCain are calităţi, dar nu îl văd nicăieri în peisaj. Este la distanţă de kilometri, eclipsat de Leu. ÃŽn alte timpuri, ar fi fost bun, dar acum nu e momentul potrivit pentru el”.

Astrologia vedică este folosită în toate în India: de la alegerea numelui nou-născuţilor, a datei nunţilor, până la decizia de a cumpăra o casă sau a deschide o afacere. Există şi astrologi specializaţi în economie, care spun că actuala criză economică era scrisă în astre.

Citeste si:  Meryl Streep, Angelina Jolie, Sean Penn, Brad Pitt si Heath Ledger, in cursa pentru Globurile de Aur

ÃŽn ceea ce priveÅŸte alegerile prezidenÅ£iale americane din 4 noiembrie, ÅŸi Raj Kumar Sharma pronostichează victoria lui Barack Obama, la fel ca sondajele de opinie. „Alinierea astrelor indică foarte clar că John McCain va pierde ÅŸi că Barack Obama va câştiga cu cel puÅ£in 10% avans”, anunţă el.

Astrologul este însă îngrijorat. El a cercetat horoscopul lui Obama între aprilie 2010 ÅŸi ianuarie 2011 ÅŸi a descoperit că perioada „5 aprilie-16 mai 2010 va fi foarte periculoasă pentru el. „Chiar mă rog pentru ca totul să fie bine”, spune el precaut, apoi continuă: „ÃŽi văd viaÅ£a în pericol începând din 5 aprilie 2010. Văd o ÅŸansă din patru să supravieÅ£uiască. Trebuie să fie foarte atent la securitate ÅŸi la oamenii care lucrează cu el”.

Doi neonazişti au fost arestaţi în Statele Unite pentru că au făcut ameninţări cu moartea la adresa lui Barack Obama, în cadrul unui complot rasist, ceea ce a intensificat temerile de un atentat împotriva senatorului de culoare. Deja ameninţat, el este protejat de 18 luni de Secret Service, serviciul însărcinat cu securitatea preşedintelui şi înalţilor oficiali.

Citeste si:  A fugit fara sa achite nota

Dar astrologii indieni propun o soluţie mai bună. Obama trebuie să poarte un rubin, recomandă Sharma. Iar simpatizanţii lui din India i-au trimis o statuetă a zeului-maimuţă hindu Hanuman, care alungă demonii şi nenorocirile.

Bejan Daruwalla, care o rubrică în cotidianul Times of India, este de părere că Statele Unite sunt în plină în tranziÅ£ie, după opt ani de preÅŸedinÅ£ie Bush, care este în zodia racului. „America este pregătită pentru schimbare, pentru că intră în zodia Vărsătorului, semnul toleranÅ£ei”, explică astro-politologul, care îl consideră pe Obama „omul potrivit, la locul ÅŸi momentul potrivit”. „Are o gândire foarte liberală (în sens american aceasta înseamnă de stânga – n.red.), o viziune ÅŸi fapte clare. Din aceste motive, este fermecător ÅŸi atrăgător”, potrivit lui Daruwalla.

Citeste si:  Singapore

El recunoaÅŸte că ambii candidaÅ£i la preÅŸedinÅ£ie sunt personalităţi „puternice, hotărâte, niÅŸte conducători”, influenÅ£aÅ£i de Leu, semn zodiacal al Soarelui, care simbolizează tatăl în astrologia indiană. Dar influenÅ£a lui Jupiter, care aduce noroc, îl favorizează în prezent mai mult pe Obama decât pe McCain, spune astrologul. Jupiter a intrat în horoscopul democratului în urmă cu zece ani ÅŸi va rămâne în ascendentul său până în septembrie 2015. Republicanul a profitat de influenÅ£a lui Jupiter în anii ’70 ÅŸi 2000, dar aceasta a trecut între timp.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.