Barza revine. Partea a treia

Britney Spears a implinit 26 de ani si a sarbatorit asa cum se cuvine. 26 de ani in ciuda zvonurilor cum ca ar arata de 36. Are si fata o perioada mai grea, nu trebuie sa fim rautaciosi.

La petrecere si-a facut aparitia si mai vechea ei prietena, Paris Hilton. Cu ceva mai mult machiaj si cu o rochie stramta, neagra, la limita vulgaritatii, Britney arata, sa zicem, aproape „umana”. Asta pana cand si-a ridicat un brat si ceilalti petrecareti i-au putut admira pilozitatea debordanta din zona axilei.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 23-29 mai

Cheful a inceput in Bel Air pentru a continua in apartamentul sarbatoritei de la hotelul Four Seasons.

Ultimele zvonuri spun ca ar fi insarcinata. Din nou. Aceasta sarcina nu vine in cel mai prielnic moment, dupa anul agitat, plin de turbulente, care e pe cale sa se incheie. Droguri, alcool, probleme cu legea, divort, pierderea custodiei celor doi fii, Britney le-a gustat din plin pe toate.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce ar face Chuck Norris in locul tau

La inceput, starul a negat existenta acestei sarcini, insa, cum gura lumii nu poate fi inchisa pentru mult timp, un prieten a declarat ca Britney si-a facut si o ecografie, tinand insa secretul pana si fata de membrii familiei ei. Tot ea se pare ca a afirmat ca o sarcina este ultimul lucru de care avea nevoie.

Citeste si:  Ce mancam la birou?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.