Bere Gratis de 10 ani

Please select a featured image for your post

In vremurile in care muzica din Romania era inca in faza de playback si cover-uri, putine erau formatiile care reuseau sa ridice stacheta si sa vina in prim-plan prin valoare si nu fuste scurte. Mult mai putine sunt acelea care au supravietuit ultimului deceniu, astfel incat aniversari de trupe mai mari sau mai mici nu avem decat cand Holografii sau Irisii mai implinesc vreo varsta. Iata insa ca apar si surprize, chiar printre acele formatii carora gurile rele nu le dadeau prea multe sanse de afirmare.
Citeste si:  Compatibilitate Taur cu celelalte zodii
Mihai Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape), Marius Dobre (chitarã), Mihai Suciu (tobe, Marius Mirea (chitara bass) cantau pe vremuri intr-o formatie sugestiv probabil numita „Ghost”. In toamna anului 1998 si inceputul anului 1999 iata insa ca acesti cinci formeaza un grup care de zece ani incoace ne incata auzul: Bere Gratis. Odata cu primul single lansat, „Ce misto”, formatia a reusit sa se situeze constant in topuri si desi in ultima perioada nu prea s-au mai facut auziti, se pare ca pregatesc o surpriza.
Citeste si:  Sustinerea unui proiect intr-o sedinta
Chiar daca „ziua de nastere” propriu-zisa a formatiei este 20 septembrie, membrii au hotarat sa sarbatoreasca cei zece ani putin mai tarziu, pe 23 februarie 2009. De fapt, concertul aniversar se anunta a fi unul de proportii, ale caror surpize nici macar organizatorii insisi nu au vrut sa le sugereze, exact asa cum ii sade bine unei manifestari valoroase. Asadar, iubitorii de Bere Gratis sunt asteptati luni, 23 februarie, la Sala I.L. Caragiale a Teatrului National din Bucuresti pentru un concert de exceptie care nu numai ca anunta primavara dar aduce si lansarea unui nou material marca Bere Gratis.

Citeste si:  Tratament anti-manelist

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.