Categoric, bisturiul a tremurat!

In „American Pie”, Tara Reid era usor durdulie, insa nimic deranjant. Daca rotunjimile ei de atunci poate i-au „bruiat” vizual pe unii, noua imagine este mult mai ingrijoratoare. Nu, n-a ajuns la proportiile unui dulap, ci, din contra.

De vreo cativa ani, actrita a apelat in numeroase randuri la bisturiu. De curand, a pozat in bikini in Bali. Insa pozele au avut efectul invers celui dorit. Actrita a recunoscut ca tot visa la abdomenul perfect. Insa, in locul unuia de vis, s-a ales cu unul de cosmar. Pielea face cute, o cicatrice ii brazdeaza talia, iar niste suruburi in numar de cinci infipte in aceeasi zona sunt extrem de vizibile.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 30 noiembrie - 2 decembrie

In 2004 actrita si-a marit sanii. Nici atunci rezultatul nu a fost cel dorit. Ea isi dorea o marime si s-a ales cu alta, ceva mai mare. Apoi i-au aparut niste formatiuni caudate in jurul mameloanelor si a trebuit sa reface operatia.

Deci bisturiul nu aduce intotdeauna fericirea. Medicina estetica mai da si gres. In plus, multi sunt de parere ca este exagerat de slaba, parand mai degraba bolnava decat atragatoare. De altfel, a si lesinat in prima seara petrecuta pe insula fiind necesara transportarea la spital. Va rugam, cineva sa o hraneasca!

Citeste si:  Organizatiile studentesti, poarta catre o cariera de succes

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.