Cum Sa Fii O Lady. Mic Tratat De Eleganta

Gândită pentru noul secol, Cum să fii o lady te învaţă cum te îmbraci la serviciu, cum răspunzi unei invitaţii, ce trebuie să faci dacă automobilul ţi-a rămas în pană, cum aranjezi o cină, ce poşetă să alegi pentru o anumită ocazie sau cum poţi afla trecutul sexual al bărbatului cu care te gândeşti să ai o relaţie apropiată.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce filme vrei

„De-a lungul timpului, arta de a fi o lady s-a pierdut în strădania femeii de a deveni independentă, directă ÅŸi o supravieÅ£uitoare agresivă în această lume… Unele dintre noi am scăpat din vedere recompensele pe care le poate aduce statutul de lady.“

Candance Simpson-Gilles

Cartea o puteti gasi pe site-ul editurii Nemira la pretul de 22,43 RON.

Citeste si:  Shalimar, clovnul jihadului

2 Comentarii
  1. Ce pacat ca nu ne mai permite timpul si… timpurile sa mai fim lady. Daca incerci sa te comporti ca o lady, cei din jur incep sa te priveasca suspicios sau char sa te evite sau sa barfeasca. In ultima vreme sensul acestui cuvant are alte conotatii. Mi-ar place mult sa citesc aceasta carte pentru a putea sa adaptez cele invatate din ea, vietii mele de zi cu zi, poate as putea redeveni ceva mai feminina si mai… lady.

  2. trebuie sa recunosc ca am cumparat cartea din curiozitate…nu stiu daca exista femei care au 50% din lucrurile descrise in carte ca imagine de lady…vremurile sunt ceva mai evoluate.lumea se gandeste ce credite sa mai faca la banci ca sa-si ia o casa si ar fi in stare sa omoare directorul bancii decat sa-l pupe in fund pe romaneste…scuze de expresie
    in general lumea e mult prea directa..uneori e o calitate alteori un defect..oricum eu ma bucur ca am cumparat cartea si ma bucur ca imi pot inchipui o lume perfecta.era nasol daca nu aveam nici atata imaginatie!
    multumim pt carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.