Cum arata Tina Turner la 69 de ani. WOW

In timp ce alte vedete se pensioneaza la 30 de ani, Tina Turner continua, de buna voie si nesilita de nimeni, sa plece in turnee care dureaza luni intregi. Probabil aceste este secretul pentru picioarele ei faimoase.

Tina Turner este in turneu prin Statele Unite de trei luni de zile si acest lucru se vede cu ochiul liber pe scena. Cantareata are un fizic de invidiat, intre ea si tinerele dansatoare neexistand practic nicio diferenta. In afara de parul tapat!

Citeste si:  Lista castigatorilor TIFF

Concertul de miercuri seara din Germania a marcat inceputul turneului european. Publicul a ramas uimit de energia de care Tina Turneu mai da si acum dovada. Dupa ce si-a facut o intrare memorabila, pe o platforma hidraulica, artista si-a tinut fanii in priza timp de doua ore cu hituri de altadata, dar si cu cantece nou-noute.

Citeste si:  TouchedBy Lena Criveanu la magazinul Sepala (VIDEO)

Tina Turner este hotarata sa arate publicului european ca este înca „Simply The Best”, chiar si la 69 de ani.

In primul concert din turneul european Tina! 50th Anniversary Tour , la Colona , in Germania, Tina a demostrat ca este într-o forma fizica si vocala de zile mari, ca si cum, pentru ea, timpul s-ar fi oprit în loc.

Tina a aparut pe scena pe o platforma hidraulica, show-ul de doua ore impresionand prin luminile high-tech si coregrafia inovanta, unde Tina a tinut perfect pasul cu tinerele sale dansatoare, in timp ce interpreta hit-urile îndelungatei sale cariere.

Citeste si:  RADACINI BRANCOVENESTI

Castigatoare a opt premii Grammy, Tina Turner va mai sustine spectacole în Elvetia, Austria, Franta, Olanda, Anglia si Irlanda, ultimul spectacol fiind programat la Dublin, pe 12 aprilie. Biletele nu s-au epuizat inca.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.