Cursurile DallesGo – incep inscrierile!

Peste 150 de cursanti au participat pana acum la cursurile de STILISM & TENDINTE ÃŽN MODA, DESIGN INTERIOR, MAKE-UP, P.R. si FOTOGRAFIE IN MODA!

Vino intre 20 iunie si 20 iulie si inscrie-te la unul dintre cursurile DallesGo de la Palatul Universul si beneficiezi de o reducere de 20%!

DallesGo este un proiect cultural care aduce metode noi, contemporane, in zona cursurilor profesionale. Am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza în domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe tainele meseriilor lor.

Asftel, cursurile DallesGo au devenit deja traditie. Si pentru ca a crescut nevoia de cursuri interactive, care iti probeaza in timp real aptitudinile, proportional, si oferta noastra s-a extins. Aveam nevoie de un spatiu mai mare, care sa aiba legatura cu conceptul nostru de pana acum. Din acest motiv, locatia noastra s-a mutat la Palatul UNIVERSUL. Va asteptam in Sala DaVinci si Sala Mica din Palatul Universul, care este locul de intalnire al oamenilor creativi, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate!

Citeste si:  Estonia, crucisatorul tarilor baltice

Palatul Universul este o cladire bucuresteana care gazduieste acum diverse evenimente, concerte, petreceri tematice, cursuri etc. Constructia palatului a inceput pe 17 octombrie 1926, din initiativa directorului Stelian Popescu (1875 – 1953), care a creat un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai mare ziar din Romania.

Bucuresti, iunie 2011 – DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de toamna, mentinand cursurile deja cunoscute, care in prezent se bucura de mare succes.

STILISM & TENDINTE ÎN MODA – Stilistul MARIAN PALIE, deja celebru pentru cursul sau, va sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

foto

MAKE-UP & BEAUTY – Sustinut de ALINA BRAILESCU, make up artist cu o cariera îndelungata si spectaculoasa în domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Pe langa aceasta, cursantii vor descoperi trucurile îngrijirii personale si vor învata despre tendinte în frumusete de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, care va desconspira cum arata lumea unui redactor de frumusete, si va vorbi, intr-un stil foarte personal, al unei adevarate pasionate de industria frumusetii, despre ce inseamna sa activezi intr-una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Partener GIVENCHY.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce ursitoare ai!

foto

foto Alice Bursuc

DESIGN INTERIOR – Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin si carismatic, pasionat de arte, sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.

foto

FOTOGRAFIE DE MODA – Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, SEBASTIAN ENACHE a reusit sa faca din intalnirile de la curs adevarate spectacole. Printre altele, impreuna cu stilisti de moda, make-up artisti si modele simuleaza realizarea unor editoriale de moda si iti dezvaluie detaliile legate de aparatele folosite, lumina, scenografie, styling etc.

foto

RELATII PUBLICE – Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU, Senior Partner la Premium Communication, sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, parcurgand istoria PR-ului de la media relations la social media relations.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum te domina orgoliul

foto

« Organizam aceste cursuri pentru ca ne dorim sa descoperim si cultivam talente si sa le promovam în aceste domenii », spune Cristi Banica, coordonator DallesGo. « Reunind profesorii si cursantii nostri, ne-am propus sa cream o comunitate de oameni interesati de tot ceea ce înseamna arta, creativitate si profesionalism adevarat. Prima sesiune din toamna si reactiile imediate la campania de promovare a cursurilor din primavara arata ca este nevoie de aceste cursuri, ca oamenii isi doresc sa descopere domenii noi, sa-si transforme pasiunile in profesii sau sa se perfectioneze, » a adaugat el.

Programul cursurilor permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand dupa ora 18:00. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 15 septembrie 2011.
Un curs costa 1.200 lei.
Cursantii inscrisi pana pe 20 iulie 2011 beneficiaza de reducere 20%.

Daca doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.

Raluca Mandache
DallesGo
0769 041 711
Info@dallesgo.ro
www.dallesgo.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.