David si Victoria…suparati

Please select a featured image for your post

Desi anul acesta aniverseaza 10 ani de casnicie fericita, se pare ca faimosul cuplu britanic recent mutat la Los Angeles nu prea o mai duce bine. Astfel, desi anuntate si pregatise o petrecere de proportii, ce urma sa se desfasoare pe 4 iulie, pentru a marca evenimentul, Victoria s-a cam suparat pe David si a anulat-o. Ce-i drept, avea si motive, caci se pare ca sexi-fotbalistul nu prea isi mai gaseste timp de stat pea casa, si si-a petrecut chiar si ziua de nastere a sotiei in cantonament in Italia.

Citeste si:  Regizorul Almodovar face un nou film cu Penelope Cruz
De fapt, gurile rele spun sa intre cei doi ar exista tensiuni din ce in ce mai caudate care au culminat cu anularea evenimentului care se anunta unul plin de vedete. Astfel, pe lista de invitati s-ar fi regasit Eva Longoria Parker, Heidi Klum sau Katie Holmes.

Totusi, cuplul nu a lasat loc la prea multe comentarii, anuntand ca a preferat o aniversare in cerc restrans. Cei doi s-au casatorit in 1999 la castelul Luttrellstown de langa Dublin si au tinut de atunci capul de afis al tabloidelor, surprinzator, prin orice altceva decat informatii despre o posibila despartire. Dimpotriva, cuplul era de cele mai multe ori incadrat la categoria “Traiesc fericiti pana la adanci batraneti” cu toate ca au existat multiple ocazii in care diverse femei au incercat sa sustina ca au avut aventuri cu fotbalistul.

Citeste si:  Furia iti poate afecta cariera
Se pare insa ca pana si in paradis mai au loc furtuni.


3 Comentarii
  1. Pe Victoria si David cred ca ii uneste mai mult grija pentru copii lor. De cand cu scandalul privind infidelitatea lui David, mi se pare ca toata lumea se asteapta ca ei sa se desparata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.