Elena Basescu – strategia populista

Politica se face cu sacrificii. Asa Elena Basescu se vede nevoita sa renunte la cateva dintre elementele stilului de viata pe care si-l permite.

Cum urmeaza un an electoral, consilierii de imagine au sfatuit-o sa se tina departe de cluburi intrucat o parte a electoratului s-ar putea sa nu aprecieze asa cum trebuie performantele de dansatoare sau de cunoscatoare intr-ale muzicii si cocktailurilor. Cei din „Cancan” ne spun ca fiica cea mica a presedintelui trebuie sa spuna adio stabilementelor cu nume ca Bamboo sau Gaya.

Citeste si:  Toane la serviciu

De asemenea, strategii i-au spus ca trebuie sa mentina o legatura mai stransa cu masele. Votul uninominal sperie pe multi si, in noile conditii dictate de evolutia scenei politice, Elena mai trebuie sa faca un mare sacrificiu: sa renunte la hainele de firma. Astfel ea a fost vazuta la Pizza Hut imbracata intr-un banal trening.

Citeste si:  David Bisbal in Romania

Ei, Elena, nu e cazul sa exagerezi acum. Mai ai putin si apari in salopeta de muncitor si basma inflorata pe cap. La cat mai multe „succesuri” (forma de plural cel putin bizara ii apartine).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.