Escapade romantice in Romania

Please select a featured image for your post

Road trip de Ziua Indragostitilor! Sa plecati undeva doar voi doi ca sa va sorbiti din priviri si sa nu aveti de-a face cu problemele de acasa. Dar asta nu inseamna ca ajungeti la Venetia sau Paris pentru ca hai sa fim seriosi… este criza! Prin urmare sa vedem care sunt cele mai romantice destinatii din propria ograda. Adica Romania

Timisoara
Timisoara este orasul porumbeilor. Cum sa nu vrei sa-ti petreci Ziua Indragostitilor aici? Ce este frumos la Timisoara este ca e un oras foarte verde. Sunt foarte multe parcuri, inclusiv un parc cu numele extrem de romantic… Parcul Rozelor. Daca ziua puteti sa va plimbati prin parc atunci seara este rezerrvata Centrului Istoric si restauranturilor/cluburilor de aici.

Citeste si:  O caricatura cu o maimuta declanseaza o polemica legata de Obama

Sighisoara
Pentru cavaleri si domnite, un orasel medieval la care se ajunge cam greu dar merita. Daca in Timisoara te plimbi prin parcuri si pe malul Tisei, atunci la Sighisoara te atrag cladirile cu stilul lor arhitectonic medieval. Sighisoara e buna pentru plimbari printre casute vechi si colorate. Dar ai grija ca e plin de pisici pe acolo. 🙂

Brasov
Brasov este de fapt orasul perfect pentru Sf. Valentin. Esti la munte, deci la distractie. Sunt multe obiective turistice de vizitat pe care nu le mai trecem in revista aici dar la Brasov clar nu te duci ca sa stai in camera! Si daca vrei sa skiezi, partiile de ski nu sunt la mare departare. Depinde bineinteles si daca o sa ninga in februarie in zona.

Citeste si:  Filme romanesti, concerte si spectacole culinare la Divanul Degustatorilor de Film si Arta Culinara

Bran-Moeciu
Zona Bran Moeciu este linistita si frumoasa. Sunt o gramada de pensiuni pe acolo si sigur gasesti un loc pe undeva. Iar cand zic linistita, ma refer la faptul ca nu sunt foarte multe lucruri de facut cu exceptia unei vizite la Castelul Bran. Dar asta inseamna ca puteti sa stati linistiti in camera ca sa faceti sex. Veeeery romantic.

Litoralul Marii Negre.
Sa mergi la plaja in mijlocul lui februarie? Nu este atat de nebun pe cat suna. In primul rand, ne aflam in cel mai extra dintre extrasezoane. Deci sigur vei gasi o afacere avantajoasa din punct de vedere al pretului la cazare. In al doilea rand, plajele vor fi libere in loc sa fie pline de turisti, familii si plozii lor. De ce sa nu faceti un picnic pe un petic de nisip izolat? Nu uitati insa sa va imbracati bine.

Citeste si:  INCOMPRESA, film regizat de Asia Argento, in premiera la Anonimul

Bucuresti
Bucuresti nu este Micul Paris? Si Parisul nu este orasul indragostitilor? Pai atunci Bucuresti este clar o destinatie romantica pentru Romania. Prea mare ca sa fie explorat cum trebuie intr-un singur weekend dar pe de alta parte, trei zile este de ajuns pentru a sustine o atmosfera romantica cu plimbari in Centrul Istoric si iesiri la restaurante italiene. Ah, si sa nu uitam ca Directia 5 si Vonda Shepard se afla in oras pe 14 februarie, sustinand concerte la Sala Palatului, respectiv Silver Church Club.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.