Gimnaste nud din nou

Unii nu vor sa invete nimic din lectiile primite. Din „Cancan” aflam ca, la noua ani de la primul pictorial, Corina Ungureanu renunta din nou la haine pentru revista „Playboy”.

Va reamintim ca fosta gimnasta se stabilise in Anglia unde lucreaza ca antrenoare pentru copii. Din aceasta cauza, din respect pentru elevii ei, unele surse sustin ca a refuzat sa mai pozeze nud. Dar oare acum cu ce s-a schimbat situatia ei?

Citeste si:  e-Business Intro - sansa ta de a-ti porni o afacere in online

In 1999, cand a aparut in „Playbo” si in 2002 cand a realizat un film sexy pe DVD in Japonia, in compania selecta a Laviniei Milosovici si a Claudiei Presecan, alte doua gimnaste, a fost in pericol sa-si piarda renta viagera ce ii revine ca urmare a castigarii medaliilor olimpice. Scandalul a fost imens.

Pictorialul de acum a fost realizat in doua zile consecutive, insa pe timp de noapte intr-un complex comercial, dupa ora inchiderii. Corina a pozat printre paturi si alte piese de mobilier.

Citeste si:  Pe data de 6 mai sarbatorim Ziua Inghetatei de la McDonald's

Un comentariu
  1. Sunt un fotograf din germania,si caut gimnaste care vor sa vina in germania,si sa participe la sedinte foto nud,pentru diferite reviste erotice.Sedintele foto se efecuiaza in studioul meu foto.Salariul este de 3.500 de euro pentru fiecare sedinta foto.Cu cat te dezbraci mai mult in timpul sedintelor foto,cu atat vei castiga mai mult.Anuntul este foarte serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.