Hustler cere ajutor de 5 miliarde dolari de la stat pentru sectorul de divertisment pentru adulti

Editorul publicaţiei pentru adulţi Hustler, Larry Flynt, şi directorul general al Girls Gone Wild, Joe Francis, au solicitat din partea guvernului american un ajutor similar celui cerut de producătorii auto, pentru salvarea industriei de divertisment pentru adulţi, relatează Reuters.

Flynt ÅŸi Francis, liderii industriei de divertisment pentru adulÅ£i, au înaintat Congresului o cerere comună prin care solicită un ajutor guvernamental de 5 miliarde dolari, „doar pentru a ne ajuta să răzbatem în vremuri dificile”, a spus Francis.

„Congresul pare dispus să susÅ£ină cea mai importantă industrie a ţării, credem că avem dreptul la aceeaÅŸi consideraÅ£ie. ÃŽn momente grele din punct de vedere economic, americanii recurg la divertisment pentru alinare. Din ce în ce mai mult, tipul de divertisment pe care îl caută este cel pentru adulÅ£i”, a adăugat el.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce aptitudini ai

ÃŽnsă potrivit lui Flynt, recesiunea a acÅ£ionat ca un duÅŸ rece la nivel naÅ£ional. „Oamenii sunt prea depimaÅ£i pentru a fi activi din punct de vedere sexual”, susÅ£ine Flynt. „Acest fapt este foarte nesănătos pentru naÅ£iune. Americanii se pot descurca fără maÅŸini si bunuri de acest gen, însă nu pot rezista fără sex”, a spus el.

Citeste si:  Un job in strainatate

Deşi nu a fost afectat la fel de grav ca băncile si producătorii auto, sectorul de divertisment pentru adulţi a resimţit efectele crizei economice. Vânzările şi închirierile de DVD-uri au scăzut cu 22% în ultimul an, în contextul în care publicul recurge din ce în ce mai frecvent la internet pentru a căuta divertisment pentru adulţi.

Potrivit estimărilor, aproape jumătate din utilizatorii de internet vizitează site-uri pentru adulţi. Numărul vizitatorilor unici pe astfel de pagini de internet, printre care GirlsGoneWild.com şi Hustler.com, a crescut la peste 75 milioane pe lună.

Citeste si:  Cadouri unicat de Paste! Ideile nu se termina niciodata!

„Din cauza acestei mizerii economice ÅŸi pentru că oamenii îşi pierd toÅ£i banii, sexul este ultimul lucru la care se gândesc”, a spus Flynt.

„Este momentul ca legislativul american să revitalizeze apetitul sexual al americanilor. Singurul mod prin care se poate realiza acest lucru este susÅ£inerea rapidă a industriei pentru adulÅ£i”, a mai spus Flynt.


Un comentariu
  1. Divertismentul pt adulti cea mai importanta industrie a tarii (la americani)?
    Te pomenesti ca toata criza economica existenta la nivel mondial o sa duca si la scaderea natalitatii.

    Desi daca o luam asa logic, nu are cum. Gaze yok. Frig cat cuprinde. Trebuie sa stai mai mult in pat sub patura ca sa te incalzesti …si nu de unul singur. Corect, nu mai ai nevoie de alte stimulente vizuale pt cel mai ieftin divertisment accesibil tuturor …in situatii de criza.

    Asa e! Hustler, trebuie sustinut de Congres, doar e in joc economia tarii si mai ales viitorul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.