I love shopping month! I love mall!

La Bucuresti Mall au fost prezentate propunerile vestimentare ale stilistilor pentru aceasta primavara

Bucuresti, 3 martie 2009 – Din seria evenimentelor dedicate modei si frumusetii, la Bucuresti Mall si-au dat intalnire unii dintre cei mai cunoscuti stilisti, care au realizat cate o tinuta emblematica a sezonului primavara-vara 2009: Maria Andrei, Angelica Dumitrescu, Andra Clitan, Maurice Munteanu, Ana Gheorghe, Laura Lazar, Alexandra Calafeteanu si Silvia Serban. Acestia au ales din magazinele Bucuresti Mall propunerile lor pentru acest sezon. Printre magazinele de unde au fost selectionate aceste tinute se numara Famous Brands, Mango, BSB, Aldo, Nike, adidas, Tommy Hilfiger, Irina Schrotter, Debenhams. Tinutele alese de catre stilisti vor fi expuse pana in 20 martie pe coridoarele Bucuresti Mall, astfel ca toate vizitatoarele se vor putea inspira in alegerea tinutelor de primavara.

Citeste si:  Dominic de Habsburg nu vrea sa asocieze Castelul Bran cu brandul Dracula

La Bucuresti Mall este luna cumparaturilor de primavara. Noile colectii sunt deja sunt in magazine si, sub sloganul “I love shopping month, I love mall!”, centrul comercial Bucuresti Mall organizeaza o tombola cu premii instant oferite de magazinele din centrul comercial sau marele premiu, o sesiune de beauty la unul dintre cele mai cunoscute centre de frumusete, Guerlain SPA din Paris.

Citeste si:  Gadget-uri de spion

Pe tot parcursul lunii martie, centrul comercial va fi un adevarat centru de moda si frumusete, unde vizitatorii vor avea parte de nenumarate surprize. 5-20 martie este perioada dedicata rochiilor si parfumurilor. Premii instant si un voucher de 500 euro ii asteapta pe cei care nu concep un nou sezon fara o rochie sau un parfum nou!

Citeste si:  Organizarea sarcinilor de serviciu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.