Motorola Aura, un nou telefon de lux

Se pare ca Motorola nu isi da ultima suflare asa cum se banuia. In plina criza economica mondiala, cand pana si cei mai bogati oameni din lume incep sa stranga cureaua, Motorola lanseaza primul lor telefon de lux. Si inca ce telefon !

Inspirat de ceasurile de lux si design-urile hand-made, Motorola Aura se vrea a fi un telefon unic, care sparge tiparele si readuce arta adevarata in design-ul si fabricarea terminalelor mobile. Daca reuseste sau nu, ramane de vazut.

Deocamdata stim despre acest telefon ce a transmis producatorul: pentru ca este inspirat din design-ul ceasurilor de lux, va avea ecran rotund si se va deschide prin rotire. Atunci cand este deschis Aura are forma unui ceas de mana.

Citeste si:  Si vedetele au rate

Si asta nu e tot. Ecranul de 1.55 inh diametru, 16 M de culori si o rezolutie de 300 dpi, este acoperit cu o lentila din cristal de safir (de 62 karate), unul dintre cele mai rezistente materiale din lume. Deci nu ne mai facem griji ca se va zgaria ecranul telefonului.

Mecanismul elvetian de deschidere contine nu mai putin de 200 de piese din otel, care fac deschiderea lina si sigura pentru telefon.

Nici carcasa nu e mai prejos. Facuta din otel inoxidabil, sculptat prin procedee chimice si mecanice, carcasa este nu numai foarte frumoasa, ci si extrem de rezistenta. E si normal, avand in vedere cat se munceste la ea. Doua saptamani dureaza fabricarea partii din fata, pentru fiecare telefon in parte.

Citeste si:  "O noapte furtunoasa" - la 135 de ani de la premiera

Ca orice telefon din clasa lux, Aura se remarca mai mult prin aspect decat prin dotari. Avem un mediaplayer care ruleaza fisiere din cele mai variate tipuri, MP3, WAV, WMA, AAC+, MP4, 3GP, dar ramane de vazut care va fi calitatea sunetului. Avem o camera de numai 2 MP, avem port USB, Bluetooth si GPRS.

Avem o memorie surprinzator de mare, de 2 GB. Dar, dupa cum spuneam, ramane de vazut care va fi calitatea sunetului pentru a putea folosi cu adevarat aceasta memorie. Nu avem in schimb 3G, Wi-Fi si slot pentru card de memorie.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce caine ti se potriveste!

Motorola Aura

Aura beneficiaza si de tehnologia CrystalTalk, care anuleaza zgomotul de fond si permite o mai buna claritate a sunetului in timpul convorbirii.

Desi cei de la Motorola prezinta Aura ca fiind primul telefon cu ecran rotund, Aura pare a fi un urmas al mai vechiului Motorola V70, de asemenea cu ecran rotund si mecanism swivel.

Pretul nu a fost inca anuntat in mod oficial, dar se pare ca va fi undeva in jurul a 2000 de dolari, un pret la care ne-am astepta de la un telefon clasa lux.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.