O fata simpla, din clasa muncitoare

Daca o mai vedeti pe Paris Hilton prin reviste aproape goala sau iesind abia tinandu-se pe picioare dintr-un club, ei bine, sa nu va mai grabiti sa dati cu piatra in ea, nu o mai judecati si nu o mai acuzati.

Tabloidul „The Sun” ne spune azi ca vedeta este la munca. Ati inteles, da? Daca se bataie pe picioare, se sprijina de body-guarzi este numai si numai din cauza epuizarii.

Citeste si:  Fii Mos Nicolae pentru copiii care nu au acces la educatie!

Fericita mostenitoare spune ca stilul ei de viata neortodox nu are nimic de-a face cu faptul ca traieste ca o fiinta total iresponsabila cu ceva bani pe mana.

De exemplu, referitor la aparitia ei pe coperta revistei 944 in bikini Calvin Klein a declarat ca „ma supara grozav cand oamenii fac presupuneri fara sa ma cunoasca cu adevarat. Eu chiar muncesc din greu. Calatoresc in toata lumea pentru a-mi promova proiectele si pentru a populariza anumite produse”. In continuarea a mai spus ca: „Da, sunt platita sa merg la petreceri. De fapt, sunt cea care a declansat moda aparitiilor remunerate. Dar cand ma vedeti la evenimente mondene, muncesc de fapt sau promovez ceva chiar daca e vorba pur si simplu de faptul ca port anumite haine pentru fotografii”.

Citeste si:  Cum "negociezi" cu Pestii?

Noi recunoastem ca am gresit. Plecaciuni.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.