PRoud to Say I Know

PRoud to Say I Know este evenimentul care aduce in prim plan confruntarea dintre clasic si nou in PR si care iti arata care sunt cele mai noi tendinte in sfera comunicarii.

Un domeniu fascinant, o afacere care se bazeaza pe zambete si vorbe atent alese, o lume in care poate ti-ai dori sa intri…
Daca aceasta este viziunea ta despre tot ceea ce inseamna relatiile publice, da curs invitatiei noastre si vino la eveniment! BOS a invitat sa vorbeasca pentru tine cei mai importanti specialisti in PR ai momentului; acestia vor prezenta cateva din secretele jobului lor si, nu in ultimul rand, iti vor spune povestea din spatele celor mai premiate campanii ale ultimilor ani.

Citeste si:  Afla ce personalitate ai in functie de prenumele tau

Te asteptam pe 25 si 26 martie la Hotel Unique (Str. Caderea Bastiliei) la cele 2 zile de conferinte PR Days, iar daca domeniul te atrage cu adevarat si vrei sa cunosti si latura practica a activitatii de PR-ist inscrie-te la PR School!
Parte a proiectului “PRoud to Say I Know”, aceasta scoala se va derula in saptamana 1-4 aprilie la Institutul Cervantes din Bucuresti si iti va da ocazia de a pune in aplicare toate cunostintele pe care le dobandesti de la profesionisti si de a folosi creativitatea care te caracterizeaza pentru a realiza un proiect a carui tema se va contura pe parcursul derularii seminariilor. Pentru a participa, trebuie sa completezi aplicatia, pe care o vei gasi pe site-ul www.bosromania.ro/proud, pana pe data de 28 martie.

Citeste si:  Invata cum sa spui "Nu"

Mai multe detalii despre tot ceea ce inseamna acest proiect si cine sunt cei care il organizeaza gasesti pe www.bosromania.ro/proud.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.