Presa britanica sustine ca Elena Gheorghe a facut playback, delegatia Romaniei dezminte

Presa britanică susÅ£ine că Elena Gheorghe a făcut playback la finala Eurovision de sâmbătă seara, în vreme ce reprezentanÅ£ii delegaÅ£iei României la Moscova au precizat, pentru NewsIn, că această afirmaÅ£ie este „o prostie”.

Jurnaliştii de la Daily Mail scriu că Elena Gheorghe ar fi mimat interpretarea melodiei prezentată în concurs, sugerând că adevărata protagonistă ar fi persoana aflată în partea din spate a scenei, în umbră.

Citeste si:  Destinatii romantice

„Felicitări englezilor pentru că au crezut că am fost atât de buni încât i-am convins pe ruÅŸi să ne ajute. ÃŽnseamnă că Elena a cântat foarte bine”, a comentat ironic ÅŸeful delegaÅ£iei României la finala de la Moscova, Dan Manoliu.

Referitor la persoana invocată de englezi, un alt reprezentant al delegaÅ£iei României spune că ar fi vorba despre Lucia Dumitrescu, cea care a asigurat „backing vocal-ul”, ÅŸi că Elena nu ar fi avut nevoie de ajutor. „Elena are o voce dumnezeiască ÅŸi s-a lansat ca interpretă de muzică salsa, deci nu are probleme să cânte ÅŸi să danseze în acelaÅŸi timp. ÃŽn plus, se aud două voci distincte. Cred că sunt niÅŸte afirmaÅ£ii gratuite pentru a-ÅŸi vinde ziarul”, a mai adăugat acesta.

Citeste si:  "Ce cadou ii iau iubitei de Craciun?" sau "Cu ce sa ma imbrac de Revelion?"

Elena Gheorghe, care a reprezentat România la Eurovision cu melodia „The Balkan Girls” s-a clasat pe locul 19, iar Alexander Ryback, care a interpretat melodia „Fairytale” a ocupat locul I în urma finalei care a avut loc sâmbătă-seara, pe Olympiysky Arena din Moscova.

Următoarele două locuri au fost ocupate de Islanda şi Azerbaidjan.

Moldova, prin Nelly Ciobanu, care a interpretat melodia „Hora din Moldova”, a ocupat locul 14.

Citeste si:  Cum sa scapi de concediere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.