Prima doamna pe coperta Vogue

Iata ca nu a trecut mult timp pana cand Prima Doamna a aparut pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste de moda din lume. In numarul actual al editiei americane a publicatiei Vogue, ne zambeste Michelle Obama, asezata intr-o pozitie relaxata pe o canapea din holul unui hotel din Washington.

Probabil intrebarea de pe buzele tuturor este cine este designerul care i-a semnat tinuta? Acesta este Jason Wu, cel care i-a creat si rochia de la balul de investire. Dar nu este singurul creator de moda care a imbracat-o pentru aparitia din Vogue. Pentru tinutele din fotografiile din interiorul revistei, s-a mai optat pentru un cardigan J. Crew si o rochie Narciso Rodriguez. In acestea, Prima Doamna este infatisata intr-un cadru facand aluzie la profesia sa: un laptop, o agenda, un pix si un ziar. Iar la ureche tine un receptor vintage si are o expresia ganditoare.

Citeste si:  Ayo va canta la Bucuresti, pe 2 iulie

Michelle Obama nu este prima sotie de presedinte care apare pe coperta „Vogue”. Prima a fost Hillary Clinton, in 1998, iar inaintea ei aparusera si alte sotii de presedinti, insa nu pe coperta, ci doar in paginile din interior. Anul trecut, in plina campanie electorala, Hillary a mai primit aceeasi oferta din partea prestigioasei reviste, insa a declinat-o, crezand probabil ca un pictorial intr-o revista de moda, cu public feminin, i-ar stirbi reputatia de politician dur, capabil sa „alerge” in cursa prezidentiala.

Citeste si:  Horoscop de cariera 2011 pentru Gemeni

In ceea ce priveste partea de interviu, Michelle isi reafirma preferinta pentru o viata simpla, de mama si sotie, credinta in valori precum stabilitatea si deschiderea pentru ceilalti. Spera sa-si duca fetele la scoala, sa aiba o relatie cu parintii colegilor lor. Vorbeste, de asemenea, despre stilul ei, despre faptul ca femeile trebuie sa poarte lucruri in care se simt bine si afirma ca simtul umorului nu strica, chiar si atunci cand vine vorba de moda.

Citeste si:  Wii Fit, antrenorul tau personal

Sursa foto: vogue.co.uk.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.