Relansare www.tarafashion.ro si un nou look de primavara

Dupa 3 ani de la lansare www.tarafashion.ro s-a reinventat si in prag de primavara are un nou look,o noua infatisare cu multe surprize pentru clientele sale.

Acesta este Martisorul pe care www.tarafashion.ro il face cadou clientelor si in plus noua colectie de primavara 2009 este absolut speciala,unica si colorata facuta cu mult suflet.Cu siguranta veti fi admirata in creatiile noastre

Citeste si:  Serile Bucuresti Strict Secret BISERICILE DEMOLATE SUB REGIMUL CEAUSESCU

De asemenea avem aproape 80% la unele din modelele din colectia de iarna 2008 si va asiguram ca merita.Click si cumparati acum!

Va invitam sa petreceti citeva clipe in lumea magica a modei si sa admirati promotia saptaminii,produsul zilei si sa cistigati un voucher de 200 ron participind la concursul nostru de pe blog.

Citeste si:  Viata de leader (partea a III-a)

Va invitam sa va abonati la newsleterr-ul nostru si veti fi informata despre toate promotiile noastre si toate noutatile introducind adresa dumneavoastra de mail pe home page..

Va asteptam cu drag si la magazinele noastre din B-dul Iuliu Maniu Nr.7,sector 6,incinta Apaca, de luni pina simbata de la ora 9-17 unde puteti proba,asorta colectia noastra de primavara 2009.
Oriunde,oricind Tara te imbraca on-line!

Citeste si:  Liber cu 35% la cumparaturi!

tarafashion


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.