Stick-uri noi de la Kingston

Foarte util pentru stocarea si transferul de date, oriunde te-ai afla, stick-ul USB a devenit nelipsit din gentile noastre, iar producatorii profita de aceasta „dependenta” a noastra pentru a ne cuceri cu produse din ce in ce mai mici, mai delicate si mai sic. Am vazut memorii cu forme haioase de sandwitch, prajitura, catel sau vacuta, am vazut memorii cu cristale, adevarate bijuterii la moda, dovada ca stick-ul nu este numai un gadget functional, ci si un accesoriu la moda care nu trebuie sa lipseasca din geanta unei tech diva adevatate.

Cei de la Kingston sunt constienti de asta, asa ca au decis sa imbine utilul cu placutul, tehnologia cu design-ul. Rezultatul este o serie de dispozitive fashion, care se pot prinde de un breloc si pot stoca pana la 4GB de date.

Data Traveler Mini Slim exista in trei variante de culoare, negru, albastru si roz. Fiecare poate sa-si aleaga culoarea preferata sau, mai bine, poate sa si le ia pe toate trei pentru a le asorta mai usor la culoarea hainelor. Memory Stick-ul cantareste doar 1.8 grame si masoara 3,88cm x 1,64cm x 0,64cm, deci putem spune ca isi merita pe deplin numele de Mini Slim.

Citeste si:  Jojo renunta la deodorant

Poti alege varianta cu memorie de 2 GB sau pe cea cu 4GB, in functie de necesitati. DT Mini Slim este foarte usor de folosit, prin simpla conectare la un port USB, de la un calculator desktop sau laptop. Nu necesita instalare si este compatibil cu sistem de operare Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Mac OS X v.10.3.x+ si Linux v.2.6.x+.

Cei de la Kingston Technology sunt faimosi in intreaga lume ca producator si distribuitor de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, MP3 player-e.

Citeste si:  Volumul lui Kavafis "Alfabetul Poetic" si viziunea artistica a lui Gh. I. Anghel

Disponibile în variantele negru, albastru sau roz, noile dispozitive USB reprezintă accesorii la modă, uşor de conectat la un breloc în timp ce stocaţi un conţinut de 4GB. Noua unitate flash măsoară numai 3,88cm x 1,64cm x 0,64cm şi cântăreşte doar 1,8g, fiind cel mai mic dispozitiv USB disponibil pe piaţă.

„Dispozitivele USB de la Kingston au oferit întotdeauna o bună funcÅ£ionalitate, permiţându-le utilizatorilor să poarte mari cantităţi de informaÅ£ii oriunde se deplasează”, declară Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd.

„DT Mini Slim permite fiecărui utilizator o stocare sigură a datelor ÅŸi împărtăşirea conÅ£inutului media preferat, într-o carcasă colorată, elegantă ÅŸi foarte mică”.

Noul dispozitiv USB de la Kingston, DataTraveler Mini Slim, este disponibil în variantele de 2GB şi 4GB. Noul DT Mini Slim beneficiază de o garanţie de doi ani, de serviciul şi suportul Kingston.

Citeste si:  Cea de-a treia ediÅ£ie a festivalului Anim'est va avea loc la BucureÅŸti între 3 ÅŸi 12 octombrie

Funcţiile şi specificaţiile produsului:

• Capacităţi*: 2GB / 4GB

• Greutate: 1,8g

• Dimensiuni: 1,529″ x 0,645″ x 0,253″ (38,85mm x 16,40mm x 6,44mm)

• Temperatură de funcţionare: de la 0° C la 60° C

• Temperatură de stocare: de la -20º C la 85º C

• Simplu: doar prin conectarea la un port USB

• Confortabil: dimensiune de buzunar pentru a fi uşor de transportat

• Garanţie: doi ani

• La modă: Disponibil în variantele negru, albastru, roz cu partea inferioară gri

• Sistem de operare compatibil: Windows Vista® (nu suportă Windows ReadyBoost™ ), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v.10.3.x+, Linux v.2.6.x+

*Notă: Unele capacităţi declarate sunt utilizate doar pentru formatare şi alte funcţii şi deci nu sunt disponibile pentru stocare.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm verificaţi ghidul de memorii flash Kingston la adresa: www.kingston.com

Galeria foto o puteti vedea dand click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.