Un martisor aromat si plin de dragoste, semnat FARES

Primavara vine, an de an, cu zâmbetul primului ghiocel, cu imbratisarea calda a razelor de soare, cu bucuria de a iubi si de a fi iubit. Laboratoarele Fares Bio Vital, lider pe piata ceaiurilor din România, si-au facut deja un obicei din a ne intâmpina mereu cu noi surprize si… cu propriile lor declaratii de dragoste, fiind unul dintre putinele branduri ce au relatie cu adevarat speciala cu consumatorii, respectându-i si bucurându-i cu produse de calitate care mai de care mai pe gustul lor.

Citeste si:  Horoscopul lunii ianuarie

Anul acesta ne rasfata cu un nou ceai, “Sarbatoare de Primavara – Marrisor”. Cu o compozitie gândita special, 100% natural, acest ceai, realizat in editie limitata, vine sa ne incânte cu gustul lui vesel si luminos, ca o adevarata declaratie de dragoste.

Si, pentru ca bucuria sa fie deplina, sa depaseasca limitele inguste ale egoismului, 5% din productie este donata caselor de copii si de batrâni, pentru ca primavara este a noastra, a tuturor. si trebuie sa ne bucuram impreuna, cu totii, de ea! Acesta este indemnul cu care cei de la Fares intâmpina primii ghiocei ai acestui nou inceput de primavara.

Citeste si:  Tunisia - Poarta Orientului

Si, pentru ca orice Martisor adevarat, este insotit si de un ravas, fiecare cutie contine, in afara de cele 20 de pliculete de ceai cu snur, si o surpriza: o felicitare din partea profesionistilor plantelor de la Fares, care au pregatit pentru noi, cu atâta dragoste, acest cadou inmiresmat de primavara. Mai mult, fiecare cutie contine si o floare cu seminte de flori de câmp. Puse in apa si apoi in pamânt, semintele vor incolti si ne vor aduce bucuria poienelor inmiresmate.
Prietenul adevarat il recunosti dintr-o privire, adevaratii profesionisti ai ceaiului ii recunosti dintr-o… sorbitura. Cauta ceaiul “Sarbatoare de Primvara – Martisor” si vei descoperi adevaratul tau prieten, profesionist si maestru al celor mai placute surprize.

Citeste si:  Invatam sa ghicim viitorul la Balkanik Festival!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.