Un martisor aromat si plin de dragoste, semnat FARES

Primavara vine, an de an, cu zâmbetul primului ghiocel, cu imbratisarea calda a razelor de soare, cu bucuria de a iubi si de a fi iubit. Laboratoarele Fares Bio Vital, lider pe piata ceaiurilor din România, si-au facut deja un obicei din a ne intâmpina mereu cu noi surprize si… cu propriile lor declaratii de dragoste, fiind unul dintre putinele branduri ce au relatie cu adevarat speciala cu consumatorii, respectându-i si bucurându-i cu produse de calitate care mai de care mai pe gustul lor.

Citeste si:  Zilele Muzeului Taranului 13 – 23 septembrie

Anul acesta ne rasfata cu un nou ceai, “Sarbatoare de Primavara – Marrisor”. Cu o compozitie gândita special, 100% natural, acest ceai, realizat in editie limitata, vine sa ne incânte cu gustul lui vesel si luminos, ca o adevarata declaratie de dragoste.

Si, pentru ca bucuria sa fie deplina, sa depaseasca limitele inguste ale egoismului, 5% din productie este donata caselor de copii si de batrâni, pentru ca primavara este a noastra, a tuturor. si trebuie sa ne bucuram impreuna, cu totii, de ea! Acesta este indemnul cu care cei de la Fares intâmpina primii ghiocei ai acestui nou inceput de primavara.

Citeste si:  Cum sa obtii mai mult de la echipa ta

Si, pentru ca orice Martisor adevarat, este insotit si de un ravas, fiecare cutie contine, in afara de cele 20 de pliculete de ceai cu snur, si o surpriza: o felicitare din partea profesionistilor plantelor de la Fares, care au pregatit pentru noi, cu atâta dragoste, acest cadou inmiresmat de primavara. Mai mult, fiecare cutie contine si o floare cu seminte de flori de câmp. Puse in apa si apoi in pamânt, semintele vor incolti si ne vor aduce bucuria poienelor inmiresmate.
Prietenul adevarat il recunosti dintr-o privire, adevaratii profesionisti ai ceaiului ii recunosti dintr-o… sorbitura. Cauta ceaiul “Sarbatoare de Primvara – Martisor” si vei descoperi adevaratul tau prieten, profesionist si maestru al celor mai placute surprize.

Citeste si:  Estonia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.