„Doi dintre noi”

Joi, 12 Iunie 2008, ora 19:30, la sala Rapsodia (Lipscani 53) a Centrului International de Arta, Compania de teatru „Passe-Partout Dan Puric” prezinta „DOI DINTRE NOI”, un spectacol de miscare, muzica si imagine. Protagonistii acestui spectacol sunt tinerii actori ANA PEPINE si PAUL CIMPOIERU.

Spectacolul „Doi dintre NOI”, prezentat in limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa „Passe-Partout Dan Puric”, prilejuieste desfasurarea unei sensibile demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul strict uman se imbina cu sensurile iubirii si cu istoria artelor si a muzicii pe un parcurs milenar, de la Vivaldi si Pieroo della Francesca pana la ritmurile cele mai noi.
Un „love story” clasic, senzual, expresiv desfăşurat pe durata parcursă de când s-a descoperit dragostea ÅŸi până azi.

Citeste si:  ParfuMANIA.ro - elegant, fresh, seductive, you!

„Ana Pepine si Paul Cimpoieru au preluat mentalitatea mea si au reusit cu «Doi dintre noi» să ma surprinda si pe mine. Prin imbinarea perfecta a teatrului-dans si a pantomimei, printr-un limbaj international, ei au indus spectatorului o stare de vis, ce nu poate fi definita, comparata sau catalogata. Acest efect il are teatrul fara vorbe, este ca o taina, fara de nume, pe care o descoperi si vrei sa o pastrezi“ (Dan Puric)

Citeste si:  Kylie - lupta continua

Coregrafia: Lelia Marcu

Producator: Fundatia ART PRODUCTION

Compania de teatru Passe-Partout Dan Puric

www.passe-partoutdp.ro/passepartout.html

Sala Rapsodia – Lipscani 53

Tel.: 315.89.80; 0722.768.648


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.