Cand seful pune presiune pe tine

Nu este un lucru neobisnuit ca cineva sa experimenteze abuzul ( de orice fel ) la locul de munca. Acest abuz poate sa fie exercitat fie de un coleg, fie chiar de sef. Daca este seful cel care te abuzeaza si pune presiune pe tine in mod continuu, atunci trebuie sa te informam ca exista cateva moduri in care poti sa scapi de aceste presiuni inutile.
Abuzul verbal, comentariile rautacioase, amenintariel cu concedierea pot fi un lucru destul de greu de indurat pentru multe persoane. Pentru a pune capat acestor lucruri nu trebuie sa te lasi intimidata si nici sa permiti ca teama sa te opreasca. In fond si la urma urmei, este doar un job. Viata ta nu se va opri aici, cum nici nu a inceput aici. Recunoaste ca esti abuzata si nu ascunde acest lucru. Discute cu seful tau in particular si spune-i ca aceste presiuni pe care le face asupra ta nu iti fac deloc bine si, in loc sa iti imbunatateasca capacitatea de munca si rezultatele, asa cum probabil si-ar fi dorit, tot ce reuseste este de fapt contrariul. Fa-l sa inteleaga ca nu accepti si nici nu tolerezi un astfel de comportament.
Este posibil ca seful tau nici macar sa nu isi dea seama, sa nu realizeze ceea ce face. Prin urmare, de aceea este imperios necesar sa discuti cu el.
Pastreaza-ti emotiile sub control, si nu lasa furia sa se arate si acorda o atentie a ceea ce faci la locul de munca, sa fii cat poti de buna, astfel incat seful tau sa nu mai aiba de ce sa puna presiune psihica pe tine.
Uneori un sef abuziv va cauta scuze sa puna presiune pe tine.
Daca exista un alt coleg care trece prin aceeasi chestie ca tine, inseamna ca seful tau nu are nimic personal cu tine, si isi doreste doar sa obtina cele mai bune rezultate.
Pentru binele tau, daca vrei sa treci peste aceasta intamplare si sa scapi de presiunea aceasta care te incarca de energie negativa, dar care este in acelasi timp si un stres in plus, ar fi bine sa iti cauti un alt loc de munca sau sa incerci sa te muti intr-un alt departament.
Indiferent care sunt beneficiile salariale pe care le obtii la actualul loc de munca, este cazul sa renunti la ele decat sa iti distrugi sanatatea.
Un loc de munca in care se munceste intr-un mediu placut este mai bine decat un loc de munca stresant.

Citeste si:  Divort in familie de actori gay

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.