eAStER PC Olympics – Joaca-te pentru ei!!

Bucuresti – 10 aprilie 2009-Asociatia Studentilor Economisti din Romania-ASER- va invita sa participati la o competitie umanitara de jocuri pe calculator din cadrul proiectului eAStER PC Olympics adresata tuturor studentilor ce isi doresc sa isi demonstreze abilitatile si talentul in fata monitorului si totodata sa se implice in rezolvarea unor probleme ale comunitatii.

Proiectul eAStER PC Olympics reprezinta un proiect umanitar deghizat intr-o competitie de jocuri pe calculator menit sa ofere o sansa la viitor pentru un colectiv de 64 de copii de la Centrul de Copii Sf Nicolae din Sectorul 3 prin crearea unui laborator de informatica la care acestia sa aiba acces si cu ajutorul caruia sa aiba sansa sa invete tainele calculatorului.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie

Concursul va avea la start 4 probe:FIFA,Counter-Strike,Warcraft 3 si NFS la care amatorii de jocuri pe calculator vor putea participa in perioada 10-13 aprilie contra unei taxe de inscriere de 15 Ron. Concursul se va desfasura in Inttel’s eSports CyberCafe sub supervizarea PGL si va oferi premii surpriza celor mai buni.

Inscrierile se vor face la standul ASER amplasat in ASE, Cladirea Mihai Eminescu, (bvd.Eminescu, vis-a-vis de hotelul Howard Jhonson) la etajul 1 sau direct la membrii echipei eAStER PC Olympics ce vor fi prezenti in campusurile studentesti in perioada 1-8 aprilie.

Citeste si:  Surprize la Noaptea Europeana a Muzeelor

Succesul acestui proiect,sansa unui viitor mai bun pentru acei copii depinde de fiecare dintre noi,de fiecare membru al comunitatii in care traim,asa ca…

Ajuta-ne sa ii ajutam si inscrie-te la concurs pentru a arata ce poti!

Pentru mai multe informatii despre competitie,regulament, modalitati de inscriere contactati:
Alexandru Nestian,Junior Project Manager, 0722.46 06.70
Dan Toma, Project Marketing Manager, 0723 610 672

Citeste si:  Prinde ultimele bilete la Joe Cocker cu reducere de pana la 50%

Sau vizitati pagina oficiala http://www.easterpc.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.