Horoscop de cariera 2011 pentru Capricorn

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Saturnul isi continua calatoria exaltata, astfel, cariera ta continua sa fie deasupra oricarui lucru. Acest lucru se va intampla pana cand planetele se vor muta in sectorul domestic intre luna martie si luna mai. Echilibrarea casei si carierei devin o necesitate. Dar daca o persoana poate gasi timpul pentru a le face pe toate, acea persoana esti tu, Capricornule. Managementul timpului nu a fost niciodata mai important in prevenirea depresiei, ca acum. Se intampla atat de multe la viteza maxima, incat nu prea te mai regasesti.
Sectorul muncii si telurile de cariera vor fi stimulate in 2011. Ceea ce produci, practici si dai lumii va avea consecinte pentru urmatorii 13 ani. Luna iunie si iulie sunt de departe cele mai ocupate luni ale anului, asa ca asigura-te ca tii celalalte angajamente la minimum cat mai mult cu putinta. La sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie vei obtine cele mai bune oportunitati pentru a fi recunoscuta pentru eforturile tale.

Citeste si:  Ce spune noul Cod Civil despre succesiune si mostenitori

Cariera si bani

Ce ii place cel mai mult unui Capricorn este sa isi faca treaba bine, aratandu-si capabilitatile. Asta poate insemna in anumite ocazii renuntarea la bucuria familiala pentru o imbunatatire in statutul social, si in alte ocazii inseamna renuntarea la oportunitatile de cariera pentru a fii alaturi de familie.
Capricornii sunt loiali cauzei lor si au foarte mult respect pentru norme si traditii. Acest lucru ii poate face uneori sa se simta depasiti de situatie, atunci cand lumea poate crede ca si-au pierdut concentrarea. Ei nu se tem de compromisuri si de perioade grele, intrucat sunt obisnuiti cu ele: ceea ce nu pot suporta este sentimentul de dezorientare. La urma urmei, asta este ceea ce le place.
Capricornii au uneori talente diferite, foarte distincte, de munca lor. De exemplu, un Capricorn poate sa fie bun in a canta la un instrument si din cand in cand au un impuls real, transformandu-l intr-un hobby. In asemenea cazuri, ei au nevoie sa fie incurajati. Din asta sunt facuti artistii.

Citeste si:  Sun Plaza a intrat in Guinness World Records

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.