Horoscop de cariera 2011 pentru Leu

Leu (23 iulie – 22 august)

Pregateste-te pentru vremuri bune, intrucat generosul Jupiter iti va aduce foarte mult noroc, oferindu-ti oportunitati lucrative si stralucitoare. Incepand din luna iunie, Jupiter intra in semnul banilor. Nimic nu este mai bun decat increderea de sine, banii si statutul social.
Investind in calatorii si in educatie este posibil sa iti extinzi portofoliul profesional in prima jumatate a anului 2011. Cu o infuzie impresionanta de planete in sectorul educatiei in primavara, instinctele tale vor prinde contur. Asumarea riscului si noile abordari ale muncii si carierei sunt sarbatorite in anul 2011. Daca stai pur si simplu si astepti sa vezi anumite rezultate, trebuie sa iti spunem ca nu vei ajunge nicaieri.
Venus aduce cadourile monetare la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august. Toamna este cea ma ocupata perioada, atunci cand Marte, planeta actiunii si agresiunii ii imputerniceste pe Leo. Nu vei avea nici o problema sa urmaresti ceea ce vrei cu finete totala, fermecand pe toata lumea. Vei avea energia, dar si ambitia necesara pentru a duce lucrurile la bun sfarsit, asa ca foloseste-ti toata energia de care dispui. Atunci cand Neptun intra in sectorul resurselor financiare intre luna aprilie si luna august, imaginatia si stralucirea te vor urmari pe tot parcursul anului.

Citeste si:  Planuri de concediu 2 – top 5 lucruri de luat cu tine-n bagaj

Cariera si bani

Leii au nevoie de o profesie unde se pot exprima liber, pot straluci pentru ca toti sa ii vada, si isi pot arata talentul. Chiar daca abia gasesc o oportunitate pentru a-si arata talentul, ei vor fi fericiti sa isi arate munca, si sa fie apreciati si observati pentru asta. Nu se supara daca sunt facuti sa lucreze intr-o biblioteca sau intr-un magazin, sau chiar la receptie. Ei vor un loc de munca in care sa simta ca ceilalti beneficiaza in mod direct de serviciile lor si ca primesc admiratia pentru ce au facut.
Deci obiectivul lor de baza este sa faca viata mai usoara celor din jur.
O alta caracteristica remarcabila a persoanelor din zodia Leilor este insistenta lor de a face lucrurile in mod corespunzator si fara greseli. Leii urasc amatorii. Oricare ar fi cariera lor, ei isi arata aceasta calitate la maximum si superiorii lor observa acest lucru.

Citeste si:  Mazgalelile inconstiente din timpul sedintelor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.