Horoscop de cariera 2011 pentru Pesti

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Acesta este anul in care sa iti construiesti resursele, sa iti ingrosi contul de economii, si sa pui ceva bani deoparte pentru cele mai marete vise ale tale. Nu te teme sa cheltui. Banii au un mod de a-si gasi calea exact in contul tau, in special in aceasta primavara. Nu este obisnuita sa obtii asemenea venituri fara sa depui prea mult efort si vei incerca in mod inconstient sa iti sabotezi propria avere. Spune-ti de o mie de ori pe zi ca meriti bogatia care vine spre tine, pentru ca o meriti cu adevarat.
Trebuie sa iti iei talentele mai in serios, doar d-aia esti in zodia Pesti. Nu mai trebuie sa te limitezi si sa accepti mizerii, atunci cand tu de fapt meriti aur. Uita-te cu atentie la toate atuurile pe care le detii si vei realiza cu usurinta ca ai fost platita sub adevarata ta valoare. Dar lasa orice falsa modestie, transform-o in trecut acum ca 2011 a venit sa iti aduca multi bani, bani pe care ii meriti.
Atunci cand Jupiter va parasi sectorul banilor in luna iunie, pentru a-ti pastra in continuare veniturile va trebuie sa iti lucrezi acele aptitudini de relationare. Asigura-te ca esti o prezenta online vizibila si nu-ti fie teama sa-ti reinventezi imaginea si sa te faci mai remarcata. Dar odata ce oamenii te vad si vad tot ceea ce ai de oferit, se vor indragosti de talentele tale. Nu te mai indoi de tine si lasa acea paranoia legendara Pestilor sa intervina in ceea ce promite sa fie unul dintre cei mai de succes si cei mai lucrativi ani ai carierei tale.

Citeste si:  A Beautiful Life

Cariera si bani

Pestii au un set caracteristic de nevoi si factori motivanti, care par destul de diferiti fata de cei ai altor semne zodiacale. Asa ca, ei au nevoie sa aiba o grija sporita in alegerea campului in care vor sa lucrezi, astfel incat sa isi poata implini nevoile, si sa profite de vietile lor profesionale. Pestii au un simt puternic al vocatiei, apoi au nevoie sa isi puna inima si sufletul in munca lor. Si atunci cand muncesc cu acest tip de dedicare, pot fi dezamagiti de orice fel de obstructie. Pestii pot munci pe un salariu foarte mic, atata timp cat li se permite sa profite de jobul lor.
Un alt aspect foarte important al Pestilor si al modului lor de viata este ca ei cred in ceva si fac sacrificii pentru asta. Pestii pot renunta la cariera lor pentru a avea grija de copii. Pestii sunt de asemenea capabili de a-si sacrifica sperantele de a se casatori si a-si intemeia o familie oentru o cauza sociala importanta sau o cariera in arta in care sa se dedice complet. Toata bunatatea si caldura Pestilor se vede in munca lor.
Acesta este bineinteles un mod de viata foarte nobil si ideal, dar anumiti Pesti pot fi prinsi uneori in capcana vietii. Incep sa faca ceea ce fac toti ceilalti, alearga dupa bani si putere ca toti ceilalti. Dar atunci cand o vor face, vor realiza cu siguranta ca acest mod de viata nu este in avantajul lor. Atmosfera tensionata, zgomotoasa a unui loc de munca tipic nu este locul ideal pentru Pesti. Ei au nevoie sa fie lasati singuri, fara exigente sau deadlineuri, si vor da tot ce au mai bun din ei, nu cu scopul de a impresiona pe cineva sau a acumula ceva, ci doar pentru propriul lor bine. In acest mod functioneaza mintea Pestilor, si acest lucru ar trebui sa fie inteles de majoritatea sefilor, care au tendinta sa forteze lucrurile.
O nota speciala asupra potentialul creativ maret al Pestilor – cel mai des este irosit, decat daca nu este impins de un impuls mare. Dar chiar si atunci cand exista impuls, talentul are nevoie sa fie nutrit si incurajat, altfel se va pierde pe drum.

Citeste si:  OST FEST: 2 scene, 62 de ore de muzica nonstop si peste 30 de trupe!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.