Modalitati prin care iti poti enerva seful

Orice om in ziua de azi isi doreste un job bun, un job bine platit, care sa ii aduca satisfactii pe toate planurile si desigur, recompense financiare.
Exista insa si oameni, care isi doresc sa fie concediati de sefi, pentru a beneficia de acel pachet salarial, pe care orice firma ar trebuie sa-l ofere angajatilor carora li se intrerupe contractul de munca.

Din pacate, la noi in tara, nu prea se practica acest lucru, in schimb in celelalte tari din Uniunea Europeana, nici nu se pune problema ca angajatul sa nu primeasca un “pachet” din partea firmei, care sa-l ajute sa supravietuiasca pana isi gaseste alt job.
Acest lucru este posibil, in conditiile in care functia pe care ai lucrat este desfiintata si nu ai fost data afara din motive indisciplinare.

Citeste si:  Femeile de cariera predispuse sa ia in greutate

Sunt foarte multe modalitati prin care isi poti enerva seful, daca asta iti doresti, cu gandul ca vei obtine acel pachet salarial de final, insa nimeni nu iti garanteaza ca acesta va fi rezultatul scontat.

1.Ia-ti o zi libera dupa fiecare weekend, o data la doua saptamani
Faptul ca te-ai imbolnavit, nu este vina ta. Ai nevoie de liniste si de recuperare. Faptul ca iti iei liber cam des in ultima perioada, poate deveni enervant la un moment dat, motiv pentru care exista posibilitatea ca seful sa considere ca prin demisie, tu vei fi menajata de problemele si stresul de la locul de munca, iar pachetul salarial oferit iti va fi de ajutor in perioada urmatoare. Totusi, firma are nevoie de o persoana sanatoasa pe postul tau, capabila sa-si indeplineasca sarcinile fara probleme.

Citeste si:  Joi, 25 martie 2010, se deschide KIDEX

2.Incearca sa gasesti mereu o scuza buna si plauzibila pentru absenta ta de la locul de munca. Ai avut o urgenta medicala, ti s-a inundat casa, spune orice iti da prin cap, dar care crezi ca ar putea fi acceptat ca si scuza de seful tau. Ca si in cazul de mai sus, va fi intelegator cu problema ta, dar la un moment dat va considera ca este cazul sa aduca pe altcineva in locul tau. Asta nu inseamna ca tu vei fi vazuta cu ochi tocmai buni si iti vor da acel pachet salarial.

Citeste si:  Patricia Kaas vine la Bucuresti! Artista va interpreta live piesele de pe ultimul sau album "Kaas Chante Piaf"!

3.Fa lucrurile pe “slow motion”. Daca ai un deadline de indeplinit, fa-l la timp, insa amana cu cateva minute prezentarea lui. Spune-i sefului ca nu esti pregatita si ca ai vrea sa mai stai cateva minute sa verifici ca totul este in regula. In felul acesta va observa ca nu se poate baza pe tine in situatiile de criza, desi tu iti dai toata silinta sa faci ca totul sa fie bine si in felul acesta, poate vei primi “recompensa dorita”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.