Secretele oamenilor organizati

Nimeni nu este perfect, asa ca nu toata lumea dispune de capacitatea de a se organiza in orice situatie. Daca viata ta este putin dezordonata, atunci ar fi bine sa o iei pas cu pas si sa o organizezi. Poate sa fie coplesitor, intr-adevar, insa, merita. Asa ca iata 7 obiceiuri pe care oamenii organizati le au:
1. Redu inainte de a organiza
Greseala pe care majoritatea oamenilor o fac atunci cand incearca sa isi organzieze lucrurile, sarcinile sau proiectele este aceea ca au o multitudine de lucruri de organizat si este mult prea complicat.
2. Noteaza, intotdeauna
Mintea noastra este un lucru minunat, dar mai poate avea si ea cateva scapari uneori, asa ca pentru a scapa de mici incidente noteaza tot ce ai nevoie sa stii pe hartie.
3. Un loc pentru toate
Ar trebui sa gasesti cate un loc pentru fiecare pentru a nu mai pierde lucrurile niciodata si a stii unde anume le gasesti.
4. Pune deoparte ce nu mai folosesti
5. Fa curat pe masura ce termini ceva de facut
6. Dezvolta o rutina si un sistem.
Daca ai reusit sa scapi de gunoi si sa fii organizata, atunci te poti odihni si te poti bucura de reziltatele obtinute. Sa fii organizata si sa ai un mediu de munca simplificat este o satisfactie enorma.

Citeste si:  Britney este de neoprit!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.