10 lucruri pe care barbatii le urasc in pat

Iata ce urasc barbatii in pat in ceea ce priveste comportamentul femeilor. Asa ca, dragelor, cititi cu atentie daca nu vreti sa lasati o impresie gresita unui barbat cu care faceti sex. Bineinteles ca aceste lucruri nu pot fi valabile pentru fiecare cuplu in parte, pentru ca fiecare dintre noi are diferite nevoi si cereri in materie de sex.
1. In timpul sexului, unele femei nu fac nimic – doar stau intinse si asteapta sa aiba parte de ceva placere. Acesta este cel mai rau lucru pe care poti sa il faci. Barbatii urasc asta. Femeile ar trebui sa se miste, desi barbatul este deasupra. Femeile ar trebui sa le arate partenerului lor ca vor sa faca sex cu ei.
2. Aproape orice femeie ar trebui sa fie de acord ca ii place sa fie sarutata. Ei bine, acelasi lucru se intampla si cu barbatii. Ei adora de asemenea ca femeile sa ii sarute, pe tot corpul. Asta ii innebuneste pe barbati. Daca vrei sa iti satisfaci barbatul in pat, saruta-l, mangaie-l, alinta-l, si joaca-te cu el.
3. Unele femei de moda veche inca gandesc ca barbatul trebuie sa preia tot controlul in pat in timp ce fac sex. Dar este absolut gresit. Femeile trebuie de asemenea sa preia controlul in pat. Arata-i ca vrei sa faci sex, spune-i ce sa faca, pentru ca acum tu esti cea care dicteaza regulile. Te putem asigura ca barbatul tau va fi foarte excitat si incantat de o asemenea actiune. Uneori, le place si lor sa fie controlati.
4. Fii foatre sensibila cu partenerul tau. Femeilor le place sa aiba un barbat sensibil langa ele, incearca sa faci acelasi lucru si lui. Corpul unui barbat este intr-adevar foarte sensibil si femeile ar trebui sa faca in asa fel incat sa il faca sa se simta bine. Fetelor, nu fiti egoiste.
5. Daca vrei sa obtii placere, nu uita sa ii oferi acelasi lucru si partenerului tau.
6. Nu iti induce in eroare partenerul. Unele femei nu isi arata emotiile . Asta inseamna ca nu inteleg ce iti place si ce nu. Nu te teme sa tipi atunci cand vrei sa tipi de placere, sa respiri un pic mai tare. Fa ceva zgomot, pentru ca e cel mai bun mod in care poti sa-ti informezi partenerul despre starea sentimentelor tale la momentul respectiv. Asta te va ajuta si pe tine. Barbatul tau va stii ce iti place cel mai mult si vei fi recompensata.
7. Simti ca viata ta sexuala devine plictisitoare? Ia atitudine. Nu fii timida in a-ti surprinde partenerul cu un outfit sexy.
8. Barbatilor nu le plac femeile care nu preiau niciodata initiativa de a face sex.

Citeste si:  Jocuri erotice periculoase

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.