Injectia barbatilor, moartea spermatozoizilor

Please select a featured image for your post

Uite un exercitiu interesant pentru tine si jumatatea ta mai proasta buna. Intreaba-l daca ar fi dispus sa se injecteze cu o substanta care-i ucide spermatozoizii, fiind o metoda contraceptiva mai buna decat prezervativul.

Crezi ca ar fi de acord?

O echipa de cercetatori din Edinburgh au pus la punct un nou medicament pentru barbati, ca metoda contraceptiva. Substanta este o combinatie de hormoni (testosteron si progesteron) care administrata o data la doua luni sub forma de injectie duce la scaderea dramatica a calitatii spermei barbatilor. Mult mai putin spermatozoizi + mobilitate redusa = Metoda contraceptiva moderna.

Citeste si:  4 barbati de care sa te feresti

Momentan cercetatorii cu pricina pun la cale un studiu experimental al noului medicament, cu ajutorul a 400 de cupluri din lumea intreaga. Cuplurile vor primi injectiile sa le foloseasca timp de un an.

Cercetatorii au specificat ca efectele tratamentului sunt 100% reversibile. Fertilitatea barbatului nu este afectata pe termen lung, pentru ca la urma urmei este vorba de hormoni care deja se afla in organism, doar in cantitati ceva mai mari. Nu otravim barbatii, doar soldateii.

Citeste si:  Reteta unei saptamani perfecte

Ce parere ai despre aceasta metoda contraceptiva? Ai fi de acord sa inlocuiasca pilulele anticonceptionale si prezervativele? Lasa un comentariu cu parerea ta sau discuta subiectul in forumul ifeel aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.