Afla zodiile cu care poti face casa buna

Cuplu sarutandu-se in ploaie

Daca ati observat ca va intelegeti cu anumite zodii, desi anumite zodiace iti spun ca nu este posibil..Ei bine, trebuie sa cititi acest articol. O sa vedeti ca  o sa rastoarne tot ce ati  citit pana acum..dar care o sa corespunda cu siguranta mult mai bine experientelor din viata amorosa.  Azi iti spunem si in bratele cui sa sari fara ezitare!

Iata care sunt semnele compatibile cu al tau.

Mai intai, trebuie sa stii ca fiecarui element ii corespund patru semne zodiacale dupa cum urmeaza:
Apa: Rac, Scorpion, Pesti.
Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.
Foc: Berbec, Leu, Sagetator.
Aer: Gemeni, Balanta, Varsator.

Citeste si:  Nu lasa timpul sa iti afecteze relatia

Cele patru elemente se completeaza, interfereaza unul cu altul, se lupta intre ele sau, din contra, creeaza aliante. Astfel, semnele de apa se pupa bine si cu succes cu cele de pamant, iar aerul si pamantul nu vor face casa buna, dupa cum nu vor face si focul si apa. Ar mai fi de notat ca si perechile gemene de tip Berbec-Berbec uneori au viata lunga impreuna, tocmai pentru ca se cunosc, dar alteori chiar aceasta cunoastere pune cruce atractiei.

Citeste si:  Targul de Valentine's Day

Compatibilitate Berbec
Berbecii se inteleg de minune cu Sagetatorul, Leul si Varsatorul. Si sunt la cutite cu Scorpionii, Pestii si Capricornii.

Compatibilitate Taur

Sortiti tie iti sunt Racii, Balantele si Fecioarele. Te usuci, si nu de dor, in preajma Varsatorilor, Gemenilor si Leilor.

Compatibilitate Gemeni
Faci casa buna cu Leii, Balantele, Gemenii, Capricornii si Sagetatorii. In schimb, sar scantei langa Scorpioni, Tauri, Pesti sau Berbeci.

Compatibilitate Raci
Esti in al noualea cer langa Scorpioni, Tauri, Balante si Sagetatori. Dar e vai de tine langa Lei, Varsatori, Gemeni sau Berbeci.

Compatibilitate Leu
Cine sa infloreasca langa flacara Leilor, care eclipseaza tot in jur? Un Sagetator, o pasnica Fecioara, un Capricorn, Scorpion sau Gemeni. Sensibilii precum Pestii, Taurii si Racii nu o vor duce prea bine.

Citeste si:  Iubitul tau sau baiatul mamei

Compatibilitate Fecioara
Fecioarele infloresc langa Tauri, Gemeni, Scorpion, Lei, Balante si Raci. In schimb, pamantul Fecioarei se usuca si crapa langa Varsatori, Berbeci si Pesti.

Compatibilitate Balanta
Aerului rarefiat si rafinat al Balantelor le prieste de minune tovarasia Gemenilor, Varsatorilor, Sagetatorilor si Leilor. In schimb, devine irespirabil langa Scorpioni, Tauri, Berbeci si Pesti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.