Calitati care ne atrag la un barbat

Care sunt calitatile pe care le cautam si la gasim atractive la un barbat? Ce calitati ne fac sa ne dorim sa fim in fiecare zi impreuna cu persoana iubita, sa ne bucuram de atentia si afectiunea lui?
Increderea este una dintre cele mai mari calitati atunci cand vine vorba de oameni, mai ales de barbati. Femeilor le este destul de greu sa prinda incredere in persoana de langa ele, insa daca exista rabdare si dorinta acest lucru este posibil fara multa bataie de cap.
Ne plac barbatii care au incredere in ei, care spun intotdeauna ce gandesc si ce-si doresc. Ne plac barbatii siguri pe ei, hotarati, care sa ne faca sa ne simtim speciale si importante.
Spiritul aventurier.
Si cand spun acest lucru nu ma refer la aventurile pe care le-a avut. Ma refer la spiritul aventurier, de a petrece si organiza momente surprize, pline de emotie si trairi, momente de extaz si bucurie.
Ne plac barbatii care accepta provocarile pe care noi le aruncam si care fac in asa fel incat fiecare experienta sa fie o adevarat aventura in doi.
Romantismul este o calitate pe care multe femei o cauta la partenerul de viata. Nimic nu poate fi mai incitant si mai placut decat momentele romantice, in care ne simtim iubite si care ne stimuleaza emotional foarte mult.
Preferam barbatii care stiu sa faca surprize placute si romantice, care sa ne emotioneze pana la lacrimi, decat barbatii macho, care fac pe durii si nu ne arata in nici un fel sentimentele si afectiunea.
O alta calitate de care tinem cont este pasiunea, felul in care isi manifesta iubirea: imbratisari, sarutari si momente intime.
Ne plac barbatii care se implica in relatie si care dau tot ce au mai bun pentru persoana iubita.
Si nu in ultimul rand, ne plac barbatii care stiu sa aibe grija de ei, care se ingrijesc, care stiu sa-si calce singuri o camasa, la nevoie, care stiu sa-si pregateasca si singuri micul dejun si care stiu ce vor in general de la viata sau de la persoana iubita.
Toate aceste calitati, alaturi de sinceritate si fidelitate pot transforma un simplu barbat in Mr.Right pentru orice femeie.

Citeste si:  Infidelitatea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.