Comunicare sexuala

Multi barbati si femei s-au intrebat cum sa comunice sexual, si unii chiar nu pot ajunge niciodata sa „manuiasca”acest tip de comunicare. Avand o conexiune sexuala care vine cu acest tip de comunicare poate fi „castigat”daca iti acorzi timpul suficient pentru a intelege despre ce e vorba. Pasii enumarati mai jos sunt doar cateva moduri care te pot ajuta sa comunici sexual.
1. Ia atitudine. Atunci cand te porti de parca nu meriti atentia lui, probabil ca el va simti acelasi lucru despre tine. Insecuritatea si presiunea pot invinge atitudinea necesara pentru a cumunica sexual.
2. Trimite cateva semne amestecate. Acest sfat este benefic in comunicarea sexuala din cauza cantitatii de tensiune implicata. Ar trebui sa incerci sa fii imprevizibila si sa o lasi sa isi dea seama ceea ce iti doresti.
3. Poarta-te ca o femeie. Fii sexy.
4. Invata arta flirtului. Flirteaza cu el folosind comunicarea sexuala, fa ca totul sa fie in avantajul tau. Fa-l sa vrea sa te cunoasca mai bine, mental si fizic.
5. Da-i motive sa fie atras si apoi afectiunea va urma. In primul rand, ai nevoie sa stii ca doar fiind draguta nu este suficient sa capturezi atractia sexuala. Cand ai invatat cum sa comunici sexual cu el, purtandu-te intr-o mod jucaus, insinuator, atractia va fi irezistibila, si va rezulta, posibil, afectiunea pe termen lung.
Pune in practica aceste sfaturi si incearca sa inveti sa comunici cat mai bine sexual si sa te apropii cat mai mult de partenerul tau, si lucrurile vor sta din ce in ce mai bine.

Citeste si:  Cum rezisti fara sex?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.