Culoare preferata spune despre tine cum esti in pat :-)

Cuplu sub patura in pat

Te-ai gandit vreodata ca pana si culorile pe care le preferi spun ceva despre cum te porti in pat? Poate tu nu, dar cercetatorii, da. In functie de culorile preferate, ei au trasat niste linii generale de comportament sexual. Unele te vor surprinde, pe altele le intuiai singura.

Rosu: daca iti place rosul, esti o adevarata tigroaica. Te exciti usor si te bucuri de sex in toate modurile posibile. Odata ce s-a aprins scanteia, pot sa treaca ore intregi pana cand vei reusi sa stingi valvataia. Atunci cand avem doi „rosii” in acelasi pat, pana si Emanuelle ar putea rosi. Poti fi si agresiva si e bine ca ceilalti sa o stie.

Citeste si:  Vrei sa-ti spun un secret?

Galben: te adaptezi cu usurinta. Ai tendinta de a te supune preferintelor partenerului intr-o maniera pasiva. S-ar putea sa nu te bucuri din plin de sex, dar nu vei refuza o invitatie din partea unei persoane pe care o placi sau o admiri.

Roz: esti usor imatura. Iti place sa te joci, sa flirtezi si sa promiti mai mult decat sa faci. Un procent insemnat al prostituatelor au lenjerie roz sau chiar intreaga garderoba in aceasta culoare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.