Cum sa-ti recapeti fostul iubit

Relatiile sunt uneori atat de fragile incat necesita foarte multa atentie. O relatie in care nu se regasesc toate elementele necesare, se dizolva si lasa uneori lucrurile nerezolvate intre cele doua persoane. Sa fii singura care lupta pentru o solutie poate fi destul de greu uneori dar exista cateva lucruri care te pot ajuta:
1. Fii puternica
Comportamentul disperat nu iti aduce nimic bun. Trebuie sa iti dovedesti tie ca poti trece peste orice obstacol.
2. Minimizeaza contacul
Inchizand usile comunicarii poate insemna total opusul reconstruitii relatiei pierdute, dar este unul dintre cei mai importanti pasi. Exista un motiv pentru care lucrurile au ajuns in acest punct si este evident ca cineva are nevoie de o pauza. Acordand timp pentru reflectie si gandire este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru evaluarea relatiei. Asta ii va da timp ex-ului tau de a-si clarifica sentimentele si de a-si pune in ordine gandurile.
3. Fii flexibila
Nu e cel mai bun moment ca sa fii inflexibila si sa dai ultimatum: „Sa-ti iei lucrurile si sa pleci pana luni.” Te inseli daca crezi ca poti speria pe cineva sa se intoarca.
4. Iesi afara
Nu e momentul sa fii singura. Suna-ti prietenele si iesiti in oras, undeva unde te poti simti bine si poti uita de toate.
5. Fii tu insuti
A existat un motiv pentru care tu si ex-ul tau v-ati simtit atrasi unul de celalalt la inceput. Nu uita ca esti o persoana unica. Gandeste-te la ceea ce te-a facut speciala in ochii lui, si incearca sa identifici ce s-a schimbat. Uneori relatiile pot deveni monotone si se uita ceea ce face oamenii compatibili initial. Invata sa-ti accentuezi calitatile.
Nu este usor sa recastigi iubirea cuiva, dar se poate. Determinarea si insistenta sunt calitatile cele mai esentiale pentru a avea succes.

Citeste si:  Cum sa pui capat unei relatii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.