Fetele bune si baietii rai

S-au scris tone de materiale. Fiecare dintre noi stie pe cineva, are o prietena, o ruda, o vecina de scara, asta in cazul nu e ea insasi persoana in cauza, care a avut inima tandari in urma interactiunii cu un baiat rau. Revenim asupra subiectului pentru ca, departe de a se limita la varsta adolescentei, el continua sa ne bantuie. Poate ca au dreptate cei care spun ca generatiile actuale «copilaresc» pana la 40 de ani.

Citeste si:  Chirurgie pentru placere?

Ne-am uitat la diverse filme care reeditau, in moduri mai mult sau mai putin inspirate, imaginea unui James Dean rebel, irezistibil si periculos. Ba chiar pe alocuri ne-au facut cu ochiul personaje care preluau ceva dintr-un bolnav si obsedant Marlon Brando in intunecatul «Ultimul Tango la Paris». Sau torentul filmelor cu vampiri din ultima decada. Dar nu stiu daca ne-a trecut prin minte ceva banal, atat de banal ca mi-e si rusine sa-l enunt: unele dintre noi cred ca iubirea vine inecata intr-un polonic de suferinta. Si se asteapta la amar. Asteptandu-se, il si cauta. Pentru ca asa au citit in stele si asta e singurul alfabet pe care-l cunosc. Altele vor miere si, dupa o inghititura, fug de amar unde vad cu ochii. Alegand, da, un tip bun. Sanatos. Sportiv. Politicos. Un tip care nu serveste inimi in sange la micul dejun. Ci lapte cu cereale. Pentru ca asa au vazut in jur, pentru ca asta au visat de mici. Si nu este adevarat ca s-ar pacali singure ca si strugurii lor sunt buni. Strugurii lor chiar le sunt buni.


5 Comentarii
  1. Be careful with those bad boys. They are known for sleeping around a lot, for reckless behavior, promiscuity, and sometimes that means they are HIV positive. It\’s not fun or funny anymore when one day you receive a sheet of paper which says: HIV positive.

    One fantastic or lousy fuck with a bad boy can ruin your entire life and the lives of people who love you.

  2. Nu m-am simtit,nu ma simt,si nici nu ma voi simti vreodata atrasa de \”baietii rai\”.Pentru mine,baiatul rau nu e acela promovat de filmele pentru adolescente:chipes,cu muschi,gata sa te trateze ca pe o printesa,desi pe alte fete nu da nici doi bani…
    Baiatul rau e acela pentru care te duci la Politie sa reclami violenta domestica sau violul conjugal!

  3. \”complex de superioritate\” exista? 🙂 stiam doar de complexul de inferioritate…de ce sa fie rau dorind sa ajungi la MECA , o meca care nu se arata si nici nu vine! dar exista aspiratie si dorinta, de a stii ca poti, de a nu te lasa sa te plafonezi…de ce sa alegi doar varianta drumului drept si lin? oare daca alegi drumul pe ocolisuri nu vezi mai multe, nu inveti in acest timp nimic? rezultatul va fi intodeauna acelasi…vei ajunge la locul cu destinatia sigura! in cazul mentionat mai sus alegi baiatul bun sau alegi sa traiesti cu baitul rau devenind si tu o \”rautate\” stiind ca doar asa poate parea el bun .;….alegi ce crezi ca este \”bun\” si \”bine\” pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.