In dragoste e nevoie de ..DOI

In dragoste e nevoie de doi

Urmaresc, hartuiesc, ranesc. Oameni care nu pot renunta si nu pot merge mai departe, chiar cu pretul propriei anihilari. Trebuie sa stiti despre ce vorbesc. Ati auzit de conturi de email violate din dragoste, de pandit cu orele in fata locuintei celuilalt, de incercari de a descuraja orice tentativa de refacere a vietii sentimentale, de amenintari cu sinuciderea.

Va intrebati poate cum ar trebui sa tratati cu ei. Cred ca o pozitie ferma este cea mai buna. Veti observa cum penduleaza intre amenintari si rugaminti, intre insulte si declaratii de dragoste. Nu le acordati atentie. Mentineti-va pe pozitii sau rasuflarea lor in ceafa voastra se va permanentiza.

Citeste si:  Targul de Valentine's Day

Mai exista si varianta mai periculoasa a „fostilor” ramasi blocati in trecut, CEI care tac si fac. Mai putini, e adevarat, dar exista si subspecia aceasta. Majoritatea simt nevoia sa faca vizibile eforturile lor, nu se multumesc cu un loc in fundal. Cei care tac  isi croseteaza planurile vreme de ani intregi. Si intr-o buna zi se arata, cu toate fantasmagoriile pe care le-au clocit la loc caldut, in ei insisi, fara sa le supuna vreunei confruntari cu realitatea si care au facut niste pui monstruosi.

Citeste si:  Amante si tigari

Din pacate, nu toate iubirile mor definitiv. Unele nasc stafii care se intorc sa ne bantuie si pentru a caror adormire e nevoie de ajutor specializat. Va dorim povesti de iubire frumoase, care sa ramana frumoase chiar si dupa ce s-au incheiat!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.