Independenta in relatie

De ce independenta este un lucru bun
Fii independenta si vei trai o viata mai bogata. De ce? Pentru ca nu te vei gandi intotdeauna la fiecare miscare pentru a te asigura ca el te tine de mana. Si pentru a nu-ti edita mental toate actiunile, gandurile si sentimentele pentru a te asigura ca el este de acord, vei avea mai multa incredere.
Veti avea de asemenea o relatie mai buna pentru ca nimeni nu vrea un partener dependent. Fiecare persoana vrea un partener cu propriile lui idei, propriile pasiuni, propria viata. Fiecare persoana necesita de cineva care sa nu se teama de singuratate.
Cum sa ramai independenta
Adu-ti aminte cine esti
Nu renunta la prieteni, hobby-uri sau stilul de viata dinainte de a incepe relatia pentru a te potrivi cu el. Daca nu imparte aceste lucruri, nu trebuie sa le abandonezi. Daca te implinesc, pastreaza-le in viata ta.
Fii mai increzatoare
Nu iti ruga barbatul sa faca lucruri de care nu esti sigura.
Fa lucruri pe care le gasesti provocatoare din punct de vedere emotional si fizic. De ce sa nu incerci bungee jumping sau sa vorbesti in public ? Construirea increderii in acest mod va reinvia ideea ca poti sa faci fata oricarei crize, si ca nu ai nevoie ca partenerul tau sa te salveze in mod frecvent.
Este minunat sa fiti impreuna, dar nu trebuie sa fiti dependenti unul de altul. Cel putin de doua ori pe an, luati-va un weekend departe, fie cu prietenii sau fie pe cont propriu, pentru a reprimi o viziune proaspata pe care sa o impartasiti atunci cand va reuniti.
Daca aveti nevoie de ” reasigurari” constante, sa il lasi pe el sa ia fiecare decizie, sa simti ca lumea s-ar sfarsi daca el ar pleca, atunci este posibil ca dependenta ta sa provina dintr-o problema din copilarie.

Citeste si:  Dating la sala de fitness

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.