Pozitiile de somn ale cuplului

Felul in care dormiti in doi dezvaluie in ce faza este relatia voastra, dupa spusele exepertilor.
Imbratisati
Este pozitia ce releva pasiunea de la inceput, care inca mai cauta confirmari: fata in fata, pentru ca , atunci cand va veti trezi, sa va linistiti constatand ca sunteti, cu adevarat, impreuna. Un sfat bine venit: incercati sa aveti mai multa incredere unul in celalalt si amandoi in iubirea voastra.
Dublul C
Pozitia de inchidere totala, de refuz al comunicarii. Amandoi pareti a spune: „Nu vreau sa te mai vad!”. Un sfat bine venit: stati de vorba, cautati sa depasiti neintelegerile. Pe de alta parte, aceasta postura poate semnala si cuplul alcatuit din parteneri foarte independenti. Totusi, tineti aproape!
Un singur C
Pozitia exprima afectiunea profunda a unui cuplu consolidat si in care rolurile sunt bine definite. El are o atitudine protectoare, pe care tu o accepti. Un sfat bine venit: atentie la echilibrul relatiei voastre. El nu trebuie sa „te tina sub control”, iar tu nu trebuie sa faci pe copilita neajutorata.
Monolit
Tu dormi pe burta, parca fugind de confruntarile cu lumea, iar el iti blocheaza orice miscare- este pozitia care exprima clar suprematia masculina. Rolurile sunt batute in cuie, nu mai e nimic de discutat pe aceasta tema. Ar fi o mare surpriza sa se schimbe vreodata ceva in relatia voastra.
Impletit
Ar parea o relatie pasionala, daca partenera nu ar avea fata intoarsa. O pozitie cam contorsionata, marturisind ca unul dintre parteneri este mai implicat sentimental decat celalalt. Daca celalalt se simte constrans, atunci se intrevad dispute la orizont. Bine ar fi ca fiecare sa aiba spatiul lui propriu.
Siesta
Parca ati fi adormit cu lumina aprinsa, incercand in vad macar sa mai auziti ceva la televizor, daca de privit nu mai aveti chef. Dar pozitia aceasta vorbeste despre cuplul sudat mai mult prin incredere, decat prin iubire: sunteti mai mult amici, decat amanti. Si totusi: un strop de pasiune nu ar strica.

Citeste si:  2 lucruri pe care barbatii vor ca femeile sa le stie, insa nu le spun

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.