Secretele unei relatii de durata

Cuplu longeviv secrete

4. Gestionarea timpului liber astfel incat sa il petreaca atat impreuna, cat si separat.
5.Participarea in mod egal la treburile casnice. Cliseul cum ca locul femeii este la cratita sau ca femeia trebuie sa aiba grija de copii trebuie sa dispara din gandirea ta sau a partenerului.
6. Aratarea sentimentelor fata de partener pe tot parcursul relatiei. Nu numai prin vorbe, ci prin fapte. Fa cadouri, suprize, placeri nevinovate care pot aduce buna dispozitie in cuplu.
7. Lipsa criticilor fata de prieteni sau fata de familia celuilalt. Nu este deloc placut si nici usor, sa fii pus in situatia sa alegi intre persoana iubita, prieteni sau familie.
8. Planurile de viitor  facute impreuna. Deciziile trebuiesc luate in functie si de parerea celuilalt partener.
9. Existenta increderii in cuplu. Pe parcursul oricei relatii apar la un moment dat minciuni, rautati sau barfe venite din partea altor persoane vis -a -vis de unul din voi. Important este sa stiti cum sa depasiti aceste momente, fara sa va influenteze relatia si sa va slabeasca lantul de incredere pe care l-ati construit in timp.

Citeste si:  Rutina in relatie

Daca mai aveti si alte sfaturi, nu ezitati sa le impartasiti. Poate sunt persoane care chiar au nevoie de ajutorul nostru.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.