Afla care este cifra destinului tau si care este karma ta

2
Daca ai obtinut numarul vietii 2, esti o persoana careia ii place rutina. Iti doresti sa poti urma calea ta bine batatorita si familiara. Esti un colectionar pasionat si foarte rar renunti la ceva ce ar putea avea o valoare cat de mica. Esti extrem de sensibila si echilibrata din toate punctele de vedere. Ai capacitatea de a vedea toate punctele de vedere in orice discutie sau situatie si de aceea, vei fi cautata ca mediator in discutiile sau certurile intre prieteni. Esti capabila sa rezolvi aceste situatii cu mult tact. Intotdeauna iti vei face griji pentru alti si ii vei ajuta. Ai o parere buna despre oameni, in general, dar in acelasi timp astepti multe de la ei.

Citeste si:  Compatibilitate Taur cu celelalte zodii

Esti sincera si deschisa in gandire, in vorba si in fapta. Vei reusi in orice activitate care necesita contact cu oamenii, pentru ca dai doavada de tact si bune maniere. Nu esti genul care sa domine un grup sau o situatie. Resuesti mereu sa gasesti si sa mentii o situatie de compromis si sa pastrezi armonia in mediul tau. Pasivitatea, starile de letargie si apatie ar putea sa-ti creeze probleme. Uneori esti pesimista si nu poti vedea cu niciun chip partea plina a paharului.

3
Numarul 3 se remarca prin expresivitate, sociabilitate, creativitate. Acesta este numarul multor actori, cantareti sau vedete TV. Esti o persoana extrovertita, efervescenta, vesela si optimista. Esti foarte creativa si te poti juca cu cuvintele oricand, fie ca scrii, tii un discurs sau joci un rol. Daca nu ajungi sa lucrezi in show biz, meseria ta are o anumita legatura cu arta. Esti mereu vesela, oricate probleme ai avea si cauti compania unor oameni cu trasaturi similare. Natura ta exuberanta te poate duce departe, mai ales daca esti capabila sa-ti concentrezi energia si talentul pe un anumit domeniu. Esti calda si prietenoasa, deschisa si sociabila in orice imprejurare. Stii sa rezisti in orice situatie si nu-ti pierzi niciodata optimismul si simtul umorului. Manierele tale cuceresc pe oricine si tu esti constienta de asta. Esti genul de persoana care ii citeste imediat pe ceilalti. Traiesti viata din plin si nu iti faci niciodata griji pentru ziua de maine. Nu prea te pricepi la bani pentru ca nu te intereseaza subiectul. Cand ii ai ii cheltui, cand nu-i ai nu-i cheltui.

Citeste si:  Horoscop chinezesc. Compatibilitate si caracteristici zodii.

Exista riscul sa devii frivola, superficiala si sa-ti irosesti calitatile. Iti vine greu sa te asezi la casa ta sau sa stai intr-un loc, in general. Ai grija sa nu devii prea critica, prea nerabdatoare sau intoleranta cu defectele celorlalti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.